dimecres, 26 de febrer de 2020
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Participació del Servei de Rehabilitació Comunitària de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal al Dia de les persones amb diversitat funcional

Participació del Servei de Rehabilitació Comunitària de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal al Dia de les persones amb diversitat funcionalLa taula de la diversitat funcional de Rubí, de la que forma part el Servei de Rehabilitació Comunitària de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal va celebrar el Dia de les persones amb diversitat funcional.

El dia 1 de desembre es va fer la Jornada d'Entitats a la Pl. Dr. Guardiet de Rubí amb taules informatives i tallers per adults i infants. El SRC hi ha participat amb una parada informativa i ha col·laborat amb la Biblioteca Mestre Marti i Tauler venent llibres i artesania feta pels usuaris del SRC que va aconseguir recaptar 185,5 euros en benefici de La Marató de TV3.

També hi havia un seguit d´actes i actuacions de diferents entitats , una exposició de la Sabata de l'altr@, realitzada per Edra ( Escola d´art i disseny) i alguns participants de les entitats i serveis de l´àmbit. La sabata seleccionada per l´exposició va ser realitzada a partir d una sabata seleccionada d´una usuària del SRC.

Durant el matí va haver una exhibició d ´actuacions culturals i l´actuació de l´orquestra de la diversitat funcional de l´Escola Municipal de Música Pere Burés de Rubí.

Es va llegir el manifest a càrrec de l´Alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez i les entitats i serveis municipals de l´àmbit de la diversitat funcional.

Per finalitzar la jornada va haver-hi un tastet de fideuada.

Des del SRC valorem molt positivament la participació dels usuaris a la jornada, ja que hi va haver molta implicació i participació i es va poder gaudir de l´acte amb la resta de la comunitat, amb la presència dels usuaris, familiars i ciutadans de Rubí.


(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea