dimarts, 16 de juliol de 2019
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Presentació del projecte Rodallibre a l’Hospital de Terrassa

Presentació del projecte Rodallibre a l’Hospital de Terrassa

 

Terrassa, 5 de juliol de 2018. - Aquesta tarda, a l’Hospital de Terrassa, s’ha posat en marxa el Rodallibre, un projecte que sorgeix a partir d’una idea concebuda pel Servei de Voluntariat del Consorci Sanitari de Terrassa en col·laboració amb la Xarxa Arllibre que consisteix en oferir llibres i jocs de taula als pacients ingressats a l’Hospital de Terrassa, fent servir un carretó mòbil (Rodallibre), “conduit” per voluntaris del CST.

En una primera fase circularà per les plantes de convalescència i de pediatria i posteriorment oferirà servei a la resta de plantes. L’Objectiu és establir un vincle afectiu entre els pacients i els voluntaris i intentar que els malalts es trobin una mica com a casa.

El carretó Rodallibre ha estat creat i dissenyat pels alumnes de fusteria de l’Escola d’Oficis de l’INS Santa Eulàlia de Terrassa.

La Benvinguda ha estat a càrrec del Sr. Eusebi Cima, president del CST i seguidament s’ha fet la presentació del Projecte Rodallibre. Posteriorment,  un representant de cada entitat que forma la Xarxa Arllibre (Heura, Prodis, Alba, Fundació Busquets, Fupar, Atra, La Trobada i AIDE) han emplenat el Rodallibre.

Seguidament el Dr. Alfredo Garcia, director-gerent del CST ha fet un reconeixement a la tasca que professors i alumnes de l’INS Sant Eulàlia han fet en la construcció del carretó.

Finalment la Sra. Eva Candela, regidora de salut de l’Ajuntament de Terrassa acompanyada del Sr. Adrià Sànchez, regidor de capacitats diverses, ha posat de manifest la importància de la tasca dels voluntaris en aquest projecte de ciutat que és l’Arllibre. Tots els participants han pogut gaudir d’un conte narrat per una representant de Vet Aquí Que, Associació Cultural pel Foment de la Narració Oral.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea