dimarts, 16 de juliol de 2019
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Professionals del CST participen activament en el Projecte Esport, Salut i Desenvolupament a HAITÍ

Professionals del CST participen activament en el Projecte Esport, Salut i Desenvolupament a HAITÍ

 

Haití, juny 2018. En Jordi Sánchez Gil, la Verónica Caballero Morillas i la Loli Fernández Medina han estat novament a Haití seguint el projecte d'Esport, Salut i Desenvolupament de la Fundació NPH (Nuestros Pequeños Hermanos). 

Durant la seva estada, el passat mes de juny, es va inaugurar una pista multifuncional a Saint Germain que ha estat possible, en gran part, a les aportacions de l'Ajuntament de Terrassa mitjançant subvencions de cooperació internacional.

A partir d'aquí es podrà fer esport amb regularitat amb els nens i nenes amb necessitats especials (síndrome de down, autisme, paràlisi cerebral, deteriorament cognitiu i espina bífida).

A Saint Germain hi ha, actualment, uns 70 nens amb necessitats especials que podran gaudir d'aquesta zona, a més de les mares i pares que podran realitzar activitats diverses.

A la inauguració, va assistir el primer secretari de l’ambaixada espanyola, en representació de l’ambaixador jubilat fa un parell de setmanes.

Durant l'estada a Haití, es va continuar la formació esportiva amb els nens i nenes de Cité Solei. Actualment s’està construint una zona esportiva per facilitar la pràctica de l’esport i també una zona de vestuaris on els nens i nenes podran fomentar la higiene personal.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea