dissabte, 25 de maig de 2019
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Projecte  intergeneracional de la Llar Sant Llàtzer amb l’Escola Tecnos de Terrassa

Projecte intergeneracional de la Llar Sant Llàtzer amb l’Escola Tecnos de Terrassa

 

Per setè any els residents de la Llar Sant Llàtzer i els alumnes de 4rt de primària de l’Escola Tecnos van dur a terme el seu projecte intergeneracional.

El projecte s’inicia als voltants de Nadal i consta de diverses trobades a l’escola i a la Llar en el transcurs de l’any i culmina amb la trobada a final de curs al pati de Sant Llàtzer.

Durant tot el mes de maig i part de juny, els residents havien estat treballant al taller de manualitats, amb la col·laboració d’alguns familiars i voluntaris, en l’elaboració dels decorats i titelles del conte “Perdut al zoo”. Aquest fou el conte guanyador del concurs literari de Sant Jordi de l’escola, la Ploma d’Or, que els nens van venir a regalar als avis a finals d’abril. 

Finalment havia arribat l’hora de que els nens i nenes veiessin el resultat de tantes hores de feina i ens fessin la representació del conte.

Els residents van treballar de valent creant els personatges del conte (serp, lleó, girafa,...) i els decorats amb el màxim de detall. Els nens i nenes van poder veure, en un muntatge de fotos, abans de descobrir com havien quedat els titelles, els avis i àvies cosint, pintant, retallant, i gaudint amb la sorpresa que preparaven pels nens i nenes.

Cada any gaudim veient les cares de satisfacció dels residents i les cares de sorpresa i admiració dels nens i nenes veient el resultat de la seva feina. Aquest any les classes dels Falcons també ens van obsequiar amb cançons i danses i els van voler fer un regal, un punt de llibre amb un missatge ben especial per cadascun d’ells.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea