dijous, 4 de juny de 2020
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Ramon Olivé, cap del servei de Medicina de l’Esport CST/CAR, Premi a l’Excel·lència Professional 2019

Ramon Olivé, cap del servei de Medicina de l’Esport CST/CAR, Premi a l’Excel·lència Professional 2019


Terrassa, 21 de novembre de 2019 - El passat 21 de novembre, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) va reconèixer públicament la tasca del Dr. Ramon Olivé, cap del servei de Medicina de l’Esport CST/CAR, amb el Premi a l’Excel·lència Professional 2019.

El Dr. Olivé s’ha dedicat a la Medicina de l’Esport tota la seva vida laboral, sent president de la Societat Catalana de Medicina de l’Esport de 2001 a 2005. A més, ha participat com a director i membre de l’Equip Mèdic del Comitè Olímpic Espanyol (COE) en els Jocs Olímpics de Barcelona (1992), Sidney (2000), Atenes (2004), Pequín (2008), Londres (2012) i Rio (2016).

El COMB atorga els Premis a l’Excel·lència Professional des de l’any  2004 en els àmbits de medicina hospitalària, atenció primària, salut pública i mental, atenció sociosanitària, recerca biomèdica, educació mèdica i humanitats mèdiques. Aquests premis es concedeixen als metges que han destacat durant l’any per la seva excel·lència, pel seu recorregut professional basat en l’honestedat, el compromís, l’altruisme, la  integritat i la feina ben feta.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea