dimecres, 20 d’octubre de 2021
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Reordenació dels punts de vacunació del Consorci Sanitari de Terrassa

Reordenació dels punts de vacunació del Consorci Sanitari de Terrassa


Terrassa, 29 de setembre de 2021. – Aquesta setmana el Consorci Sanitari de Terrassa tancarà la campanya de vacunació massiva contra la COVID-19 que va començar a principis d’any.

En total, s’han dispensat 262.660 dosis en els punts de vacunació de Terrassa i Rubí dependents del CST: Centre Cívic Montserrat Roig, Hospital de Terrassa, CAP Terrassa Est i CAP Sant Genís de Rubí.

Durant aquesta setmana s’administraran segones dosis pendents i posteriorment els centres retornaran a les seves activitats habituals.

Des de dilluns 27 de setembre, a la Regió Metropolitana Nord continuen oberts per a primeres dosis el punt de Mútua Terrassa (C/ del Castell, 25), el Palau d’Esports de Granollers i el CAP El Maresme (Gatassa) de Mataró. La vacunació es fa amb cita prèvia (demanant hora al web vacunacovid.catsalut.gencat.cat) o sense cita (en horari de tarda).

Pel que fa a terceres dosis, la vacunació està dirigida a les persones que estan en residències de gent gran, i a persones en una situació greu d’immunodepressió, que pateixen un risc elevat de resposta immunitària inadequada amb la pauta convencional de vacunació (dues dosis). Des dels centres sanitaris es contactarà directament amb les persones indicades per gestionar la seva vacunació.

Des del Consorci Sanitari de Terrassa, més de 500 professionals, entre personal assistencial i administratiu, es van posar a disposició de la campanya de vacunació fent una feina excel·lent en la dispensació de les vacunes i en la informació a la ciutadania.

Agraïm als ajuntaments i entitats veïnals de la nostra població de referència les facilitats en quant a cessió d’espais i difusió de les campanyes informatives que s’han portat a terme.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea