dilluns, 22 d’octubre de 2018
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Tres projectes del CST han rebut finançament del Pla Estratègic de Recerca i Innovació en Salut (PERIS)

Tres projectes del CST han rebut finançament del Pla Estratègic de Recerca i Innovació en Salut (PERIS)

 

Terrassa, 26 d’abril de 2017. - El conseller de Salut, Antoni Comin, ha lliurat avui els ajuts a la recerca en el marc del Pla Estratègic de Recerca i Innovació en Salut (PERIS) 2016-2020, on el Consorci Sanitari de Terrassa ha obtingut  ajut pressupostari per a tres projectes de recerca.

L’acte ha aplegat a investigadors i professionals de 19 institucions i centres de recerca del país, que han obtingut ajuts del PERIS per un import superior als 18 milions d’euros amb l’objectiu d’estimular la investigació en l’àmbit dels hospitals i dels centres d’atenció primària de Catalunya. 

A la convocatòria s’hi han presentat prop de 500 propostes, de les quals se n’han seleccionat 177 , donat el seu nivell d’excel·lència.

En total, el CST ha rebut tres ajuts d’investigació per a la intensificació de professionals d’infermeria per tal de permetre la seva dedicació a la recerca en hospitals i centres d´atenció primària:

  • Anna Junqué, infermera d’Hemodiàlisi, “Valoració de l’eficàcia d’un programa d’exercici físic domiciliari en pacients amb insuficiència renal crònica avançada i terminal”
  • Maria Creta Llistosella, infermera del CAP Terrassa Nord, “Avaluació i promoció de la resiliència en nens i adolescents. Anàlisi de les propietats psicomètriques de la versió espanyola de l'escala CYRM-32. Disseny del programa d'intervenció”
  • Rosa María García, àrea ambulatòria de l’Hospital de Terrassa “Impacte del lideratge de las coordinadores sobre la relació empoderament estructural- engagement de les infermeres”

La recerca que es prioritza des del CST és multicèntrica, interdisciplinar i vinculada amb l'activitat assistencial, desenvolupada en els diferents nivells assistencials dins de la mateixa organització.  El CST promou la recerca translacional i la innovació en salut, amb l’objectiu de millorar la qualitat assistencial i els resultats de salut en els nostres pacients fomentant la utilització de les noves tecnologies d’informació i comunicació.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea