dissabte, 11 de juliol de 2020
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Un treball del Servei de Nefrologia del Consorci Sanitari de Terrassa premiat per la Sociedad Española de Enfermería Nefrológica

Un treball del Servei de Nefrologia del Consorci Sanitari de Terrassa premiat per la Sociedad Española de Enfermería NefrológicaTerrassa, 8 d'octubre de 2019. En el marc del LXIV Congreso Nacional de la Sociedad Española de Enfermería Nefrológica (SEDEN), s’ha atorgat el "Premio al mejor trabajo de investigación sobre innovación en técnicas dialíticas" al treball “Resultados de un programa de ejercicio físico domiciliario en pacientes con enfermedad renal”, realitzat per professionals del Servei de Nefrologia del Consorci Sanitari de Terrassa (CST).

Les autores del treball han estat la Sra. Anna Junqué i la Sra. Angeles Montoya, infermeres del Servei de Nefrologia de l’Hospital de Terrassa, i la Sra. Yolanda Fernández, coordinadora d’Hemodiàlisi a l’Hospital de Terrassa, conjuntament amb professionals d’altres centres sanitaris.

El treball es va presentar com a candidat pel "Premio al mejor trabajo de investigación sobre innovación en técnicas dialíticas" i va ser guardonat com a guanyador durant el LXIV Congreso Nacional de la Sociedad Española de Enfermería Nefrológica, que va tenir lloc a A Coruña del 8 al 10 d’octubre.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea