dissabte, 20 d’abril de 2019
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

VII Jornada Saludable: activitat física, dieta i càncer

VII Jornada Saludable: activitat física, dieta i càncer

 

Terrassa, 28 de setembre de 2018 -  L’Auditori Municipal de Terrassa va acollir la VII  Jornada Saludable, sota el títol: Activitat física, dieta i càncer organitzada pel Servei d'Oncologia  Mèdica del Consorci Sanitari de Terrassa i la Unitat de Medicina de l'Esport del CAR de Sant Cugat. La Jornada, que va aplegar més de 150 persones, estava oberta a la ciutadania.

La inauguració que va anar a càrrec del Dr. Alfredo Garcia, director-gerent del CST i del Dr. Ramon Terrassa, director del CAR va donar pas a diferents conferències obertes a tota la ciutadania. L’oncòleg Jordi Alfaro va parlar de la relació que té  l’esport i l’activitat física com a eines per a la prevenció del càncer i la nutricionista Anna Gispert, va abordar temes relacionats amb la dieta i el càncer.

Com en l’edició anterior, es va cloure amb una taula rodona amb esportistes d’alt nivell, entrenadors i professionals que van aportar les seves vivències i experiències personals en relació al càncer. La taula  titulada “Un estil de vida saludable: prevenir i millorar el pronòstic del càncer “ va ser moderada pel director de Recerca i Coneixement  de l’ICO, Dr. Josep Ramon Germà.

 

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea