dimecres, 20 d’octubre de 2021
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Visita tècnica al CST dels alumnes del Mestratge en Direcció d’Institucions Sanitàries

Visita tècnica al CST dels alumnes del Mestratge en Direcció d’Institucions Sanitàries

 

24 de gener de 2019. Un any més hem rebut a l’Hospital de Terrassa la visita tècnica de 34 alumnes en la que enguany ha sigut la XIX edició del Mestratge en Direcció d'Institucions Sanitàries organitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

La jornada s’ha iniciat amb la presentació El Consorci Sanitari de Terrassa. Model i Organització Assistencial, a càrrec del Dr. Alfredo García, director-gerent del CST i del Dr. Jaume Boadas, director assistencial.

A continuació s’han presentat les ponències de gestió clínica titulades L'àmbit d'atenció a la salut mental: elements diferencials, PIMAC: model de competències d'Infermeria” i La comissió de millora de la pràctica clínica impartides per especialistes de cada àmbit del Consorci Sanitari de Terrassa.

A continuació s’ha fet un recorregut per les instal·lacions d'Hospital de Dia UPCC i UCA, Pavelló Penitenciari i Servei de Radioteràpia.

A la tarda, professionals de Control de Gestió i de Sistemes d'informació han presentat  Quadres de comandament i Sistemes d'informació en una OSI.

Un any més la jornada ha estat molt ben valorada per part de tots els assistents.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea