dimecres, 1 de desembre de 2021
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Visita tècnica al CST dels alumnes del Mestratge en Direcció d’Institucions Sanitàries

Visita tècnica al CST dels alumnes del Mestratge en Direcció d’Institucions Sanitàries


Terrassa, 30 de gener de 2020. Un any més hem rebut a l’Hospital de Terrassa la visita tècnica de 34 alumnes en la que enguany és la XXa edició del Mestratge en Direcció d'Institucions Sanitàries organitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

La jornada s’ha iniciat amb la presentació "El Consorci Sanitari de Terrassa. Model i Organització Assistencial", a càrrec del Dr. Alfredo García, director-gerent del CST i del Dr. Jaume Boadas, director assistencial.

A continuació s’han presentat les ponències de gestió clínica titulades "Plataforma electrònica de conciliació de la medicació a l’ingrés i a l’alta”,  "La comissió de millora de la pràctica clínica" i “PIMAC: model de competències d’Infermeria” impartides per especialistes de cada àmbit del Consorci Sanitari de Terrassa

Tot seguit s’ha fet un recorregut per les instal·lacions d'Hospital de Dia UPCC i UCA, Pavelló Penitenciari i Servei de Radioteràpia.

A la tarda, professionals de Control de Gestió i de Sistemes d'informació han presentat  "Quadres de comandament" i "Sistemes d'informació en una OSI".

Un any més la jornada ha estat molt ben valorada per part de tots els assistents.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea