diumenge, 20 de gener de 2019
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Visita tècnica al CST dels alumnes del XVIII Mestratge en Direcció d’Institucions Sanitàries

Visita tècnica al CST dels alumnes del XVIII Mestratge en Direcció d’Institucions Sanitàries

 

29 de gener de 2018. El 25 de gener, va tenir lloc la visita tècnica de 35 alumnes de la XVIIIa edició del Mestratge en Direcció d’Institucions Sanitàries, de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a l’Hospital de Terrassa.

La jornada es va iniciar amb la presentació “El Consorci Sanitari de Terrassa. Model i Organització Assistencial”, a càrrec del Dr. Alfredo Garcia, director-gerent del CST i de la Sra. Cristina Roure, adjunta a la direcció assistencial.

Tot seguit es van presentar les ponències de gestió clínica titulades “L’àmbit d’atenció a la Salut Mental: elements diferencials”, “La unitat funcional de malaltia inflamatòria intestinal, “PIMAC: model de competències d’Infermeria” i “La comissió de millora de la pràctica clínica” impartides per especialistes de cada àmbit del Consorci Sanitari de Terrassa

A continuació, es va fer un recorregut per les instal•lacions d’Hospital de Diadel PCC, Pavelló Penitenciari i Servei de Radioteràpia.

A la tarda, professionals de Control de Gestió i de Sistemes d’informació van presentar “Quadres de comandament” i “Sistemes d’informació en una OSI” .

Un any més la jornada ha estat molt ben valorada per part de tots els assistents.

 

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea