dissabte, 25 de maig de 2019
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

X Jornades d'Urgències Pediàtriques del CST

X Jornades d'Urgències Pediàtriques del CST

 

Terrassa, 12 de juny de 2018. Celebració de les X Jornades d’Urgències Pediàtriques, amb el títol “Alerta! Infant malalt... treball en equip i comunicació”. 

En el decurs de la jornada es va fer palès l’objectiu de valorar el pacient de forma global i el fet de millorar la comunicació entre els professionals dels diferents nivells (atenció primària, atenció especialitzada i urgències). També la importància de saber transmetre a la família un únic missatge de forma clara i concisa, tot educant-la amb empatia i proximitat, respectant i fent respectar l’opinió dels seus referents professionals.

Després de la conferència “Evolució de les Urgències en el últims 10 anys”, la jornada es va estructurar en dues taules rodones. La primera titulada “En la consulta del pediatra” i la segona “Treball en equip a les Urgències”.

Posteriorment, es van fer les sessions simultànies “Simulacres de nen greu a Urgències” i “Tècniques de relaxació”, on es va ensenyar a gestionar les situacions d’estrès i de sobrecàrrega assistencial.

Finalment, el cap del Servei de Pediatria del  CST, Abel Martínez Mejías, va fer la conferència de cloenda on va parlar sobre el Treball en equip en les cooperacions.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea