dimarts, 26 de març de 2019
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

XXIV Reunió Anual de la Societat Catalana de Pediatria a Terrassa

XXIV Reunió Anual de la Societat Catalana de Pediatria a Terrassa

 

La Reunió, que va acollir pediatres, cirurgians pediàtrics, professionals mèdics, d’infermeria i de la salut relacionats amb la infància va estar organitzada pels serveis de Pediatria del Consorci Sanitari de Terrassa i Mútua Terrassa.  

Amb el lema La integració primària-hospital, fins on cal arribar? s’ha volgut donar una visió de la Pediatria des de diferents punts de vista: l'atenció primària, l'hospitalització i l'atenció especialitzada, incloent tots els professionals sanitaris que poden estar implicats en la cura dels nens. Així es van tractar temes d’interès com, trastorns de l’aprenentatge i com detectar-los precoçment, sobre la futilitat de la Pediatria, dels riscos a la que estan sotmesos els nens en aquest segle XXI. També temes nous en cures pal·liatives, nadons de risc, apendicitis aguda, vacunació a la infància i adolescència i detecció de malalties rares.

També es van fer tallers pràctics sobre el nen i l’esport, treball en equip, ecografia, lectura d’electrocardiogrames, maneig de la via aèria, sutures i sedació.

Destaca la realització d’activitats pels infants i pares i mares, com un taller de Suport Vital Bàsic per a més de 220 alumnes de sisè de primària de diferents escoles de Terrassa.

La reunió, que fou una jornada de formació i actualització de coneixements, tècniques i habilitats pràctiques va estar molt ben valorada pels assistents.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea