dijous, 4 de juny de 2020
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Jornada de Salut Integrativa 18.10.13

El comitè de Salut Integrativa del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) va celebrar la primera Jornada sobre Salut Integrativa amb el lema “Sumant cap al futur”.

Els membres del Comitè Salut Integrativa del CST i organitzadors de la jornada pretenien propiciar un nou enfocament de la malaltia on puguin confluir teràpies convencionals i no convencionals i promoure la informació sobre teràpies complementàries en l’àmbit de la sanitat pública. D’aquesta manera es vol donar resposta a una demanda dels ciutadans que ja utilitzen aquest tipus de teràpies en el decurs de la seva malaltia.

La jornada, va superar totes les expectatives de participació, comptant amb més 160 participants. I ja s’ha previst la celebració de la segona edició per l’any vinent.

La jornada va dedicar una part teòrica amb ponències de destacats especialistes sobre:

-Ecologia emocional i benestar integral.

-Alimentació saludable. Una altra visió.

-Medicina energètica: les bases científiques.

-Anàlisipsico-fisiològic mitjançant la Bioelectrografia GDV (Gas Discharge Visualization).

-Recerca en Medicina Integrativa.

-Experiència real en l’aplicació de Reiki en malalts amb càncer. -Introducció al Mindfullnes. -Reiki a les mans d’un metge: experiències d’una mestra Reiki al món sanitari.

-Acupuntura.

-Teràpia energètica en pacients oncològics.

Finalment, es van fer 3 tallers simultanis sobre; Idees pràctiques per a cuidar el teu cos a través de l’alimentació saludable, Mindfullnes i la Iniciació a l’anatomia energètica. La cloenda de la jornada va anar a càrrec de Pepa Ninou, responsable del Pla Nacional de Valors del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea