Logo  
 
                     www.cst.cat
 
 

Els concursants d'Operación Triunfo visiten l’Hospital de Terrassa


Els infants ingressats a la planta de pediatria de l'Hospital de Terrassa es van emportar una gran sorpresa amb la visita dels concursants d'Operación Triunfo. Els vuit cantants que segueixen a l'acadèmia, van aparcar per un moment les classes per visitar els infants que passen aquestes festes a la planta de pediatria.


Llegeix més
 

L'alcalde visita el primer nadó de Terrassa del 2018 nascut a l’Hospital de Terrassa


L'alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, acompanyat de la regidora de Salut, Eva Candela, el president del Consorci Sanitari de Terrassa, Eusebi Cima, el gerent del consorci, Alfredo Garcia, van visitar el primer nadó de l'any 2018 nascut a Terrassa. Es tracta d'Esther Sánchez Marino, filla de Daniel i Encarna, residents a Sant Pere Nord.

Llegeix més
Visita dels reis mags d’orient a l’Hospital de Terrassa


El 6 de gener, com ja és tradició, van venir Ses Majestats els Reis d’Orient a repartir joguines als menuts ingressats a planta de Pediatria i a Urgències que els van rebre, com no podia ser d’altra manera, amb una gran il·lusió.

Llegeix més
El Real Club de Golf El Prat s’afegeix a un projecte solidari en favor dels més petits


Aprofitant la 60ª edició del Torneig Nadalenc del Club, els socis del Real Club de Golf El Prat (RCGP) han organitzat una recollida de joguines de caràcter benèfic en favor dels nens hospitalitzats a la Mútua de Terrassa i al Consorci Sanitari de Terrassa.

Llegeix més
Visita dels jugadors del Terrassa FC a l’Hospital de Terrassa


El passat dijous 4 de gener, jugadors del primer equip i de la directiva del Terrassa FC van visitar la planta de pediatria i urgències pediàtriques de l’Hospital de Terrassa amb la finalitat de fer entrega de joguines als nens, que en dates tant assenyalades com aquestes, es troben hospitalitzats.

Llegeix més
Visita dels nois i noies del Decathlon a l’Hospital de Terrassa


El passat 3 de gener els voluntaris de Decathlon van visitar l’Hospital de Terrassa i han portat il·lusió als infants ingressats a Pediatria i a Urgències i als pacients de Convalescència.

Llegeix més
El Club de Handbol Terrassa visita els infants ingressats a l’Hospital de Terrassa


El dia 29 de desembre, una representació del Club de Handbol Terrassa va visitat als nens i nenes que estan ingressats a la planta de Pediatria i al Servei d’Urgències Pediàtriques de l’Hospital de Terrassa per felicitar-los les festes.

Llegeix més
Visita del Patge Xiu-Xiu a l'Hospital de Terrassa


Com cada any, l’Hospital de Terrassa va rebre la visita del Patge Xiu-Xiu, el patge reial de Terrassa, a la planta de pediatria i a Urgències pediàtriques per a recollir les cartes dirigides a Ses Majestats els Reis d’Orient i repartir caramels i somriures a tots els infants ingressats.

Llegeix més
Els Carboners de Terrassa visiten els infants ingressats a l'Hospital de Terrassa


Una representació de l’equip masculí i femení del Club de Rugby Carboners de Terrassa han visitat per tercer any consecutiu l’Hospital de Terrassa per portar somriures i regals als infants que han de passar aquestes dates tant assenyalades ingressats.

Llegeix més
Dos Pare Noel molt eixerits a l’Hospital de Terrassa


Un any més la figura del Pare Noel va arribar a l’Hospital de Terrassa, però enguany amb una particularitat: van ser dos Santa Claus els que van repartir caramels, il·lusions i rialles a tots els nens i nenes de Pediatria i Urgències.

Llegeix més
Visita del Patge al Centre de Salut Mental Infantojuvenil de Rubí


Des de fa ja uns anys i coincidint amb les festes nadalenques, des del CSMIJ s’organitza una activitat pels nens que visiten el centre. Enguany vam comptar amb la presència del Patge Reial, que fou l’encarregat de recollir les cartes pels Reis d’Orient i d’entrega’ls-hi els presents gentilesa de l’empresa terrassenca IMC Toys.

Llegeix més


 

Consorci Sanitari de Terrassa
Ctra. Torrebonica S/N - 08227 Terrassa
T. 93 731 00 07
Anul·la la subscripció