Logo  
 
                     www.cst.cat
 
 

Debats Quirúrgics. Avenços en Cirurgia Colorectal


L'Hospital de Terrassa va acollir els XXVIII Debats Quirúrgics dedicats als Avenços en Cirurgia Colorectal i en especial a la persona del Dr. Francesc Aguilar Teixidó.


Llegeix més
 Nou programa informàtic ECAP als CAPs del CST


El nou programa, anomenat E-CAP, s’està implantant a la majoria dels CAP de Catalunya i permet donar un impuls a l'aplicació web de La Meva Salut i l'E-Consulta del CatSalut.

Llegeix més
El CAC i el CST signen un conveni de col·laboració


El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) i el Consorci Sanitari de Terrassa (CST) elaboraran un conjunt de continguts audiovisuals adreçats a les famílies per detectar conductes de risc dels menors d’edat quan aquests utilitzen les pantalles, així com per promoure un ús responsable de les mateixes.

Llegeix més
Balanç 2017 del Consorci Sanitari de Terrassa


Presentació del Balanç 2017 del CST a càrrec del Sr. Eusebi Cima, president del CST, el Dr. Alfredo García, director-gerent i el Dr. Jaume Boadas, director assistencial. En aquest sentit, un any més el CST mostra el seu compromís de garantir la màxima transparència com a gestors de recursos públics.

Llegeix més
El Programa de detecció precoç del càncer de còlon i recte al Vallès Occidental


El Programa de detecció precoç del càncer de còlon i recte del Vallès Occidental, coordinat per l’Oficina Tècnica de Cribratge de Càncer (OTC) del Parc Taulí, ha diagnosticat 233 persones amb càncer invasiu en dos anys.

Llegeix més
El CST seleccionat al Programa CRAASH BARCELONA


Sis projectes catalans, entre ells el ReMemory del CST, i dos internacionals han estat seleccionats per a participar al programa d’acceleració CRAASH Barcelona, organitzat per Biocat amb la col·laboració de CIMIT (Boston).

Llegeix més
Conveni entre el CST i el Decathlon de Terrassa


El Consorci Sanitari de Terrassa (CST) i Decathlon Terrassa han signat un conveni de col·laboració esportiva.

Llegeix més
Jornada de portes obertes als nous i noves residents


Com cada any, l’Hospital de Terrassa ha acollit la Jornada de portes obertes als nous i noves residents del Consorci Sanitari de Terrassa (CST).

Llegeix més
El CST organitza la 20a edició del Curs d'Ecografies Músculo-Esquelètiques en l'esport al CAR


Des de la Unitat de Medicina de l'Esport del CAR-CST, s'organitza des de fa 20 anys i de forma anual, el curs teòrico-pràctic d'ecografia músculo-esquelètica en l'esport.

Llegeix més
Residus de cafè convertits en energia renovable


L'empresa Up! Energia amb la col·laboració del Consorci Sanitari de Terrassa i ISS Facility Services, porta a terme una prova pilot per produir bio-combustible sòlid utilitzant les restes del cafè.

Llegeix més
El CST lliura el premi "esportista promesa de l'any 2017" a la jove waterpolista Sandra Domene


El passat 16 març es va celebrar la 43a edició de la Nit de l’Esportista de Terrassa al Teatre Principal amb la participació del Consorci Sanitari de Terrassa.

Llegeix més


 

Consorci Sanitari de Terrassa
Ctra. Torrebonica S/N - 08227 Terrassa
T. 93 731 00 07