Logo  
 
                     www.cst.cat
 
 

El CST guardonat amb el Premi a l'Excel·lència de Benchmarking CSC/ARQ


L'Hospital de Terrassa ha estat guardonat amb un dels dos Premis a l'excel·lència en la categoria d'Hospitals i amb dos diplomes per haver obtingut els millors resultats en els indicadors analitzats en la categoria de Benchmarks de Reingressos i Mortalitat.


Llegeix més
 Acte de benvinguda als i a les residents del Consorci Sanitari de Terrassa


Enguany, el CST acull 38 professionals, d'entre els quals hi ha 34 dones i 4 homes; 19 són de Catalunya, 14 provenen de la resta de l’estat, i 5 de fora d’Espanya.

Llegeix més
Jornada de Recerca 2018 de la Formació Sanitària Especialitzada i Acte de comiat als residents del CST


L’Hospital de Terrassa ha acollit un any més la Jornada de Recerca 2018 de la Formació Sanitària Especialitzada del Consorci Sanitari de Terrassa i l'acte de comiat als residents.

Llegeix més
XII Jornada d'Infermeria sobre la Humanització de l'Atenció al CST


Presentació de la Jornada anual d'Infermeria al CST amb la participació de més de 160 professionals i amb la presentació de 14 projectes assistencials que tenen com a eix central la humanització.

Llegeix més
El Vallès Occidental posa en marxa una caldera de biomassa forestal al Consorci Sanitari de Terrassa


Conveni entre el Consorci Sanitari de Terrassa (CST) i l'empresa concessionària Boscos del Vallès per al subministrament energètic a partir de la combustió de biomassa forestal d’estella provinent dels boscos de la comarca.

Llegeix més
Jornada Anual de la Societat Catalana de Cirurgia Plàstica i Reparadora


La trobada d’enguany, organitzada pel Servei de Cirurgia Plàstica del CST, va apostar perquè els professionals compartissin els seus coneixements i experiències amb l’objectiu de millorar l’atenció al pacient.

Llegeix més
XXIV Reunió Anual de la Societat Catalana de Pediatria a Terrassa


La Reunió, que va acollir pediatres, cirurgians pediàtrics, professionals mèdics, d’infermeria i de la salut relacionats amb la infància va estar organitzada pels serveis de Pediatria del Consorci Sanitari de Terrassa i Mútua Terrassa.

Llegeix més
El Consorci Sanitari de Terrassa s’adhereix al Dia Mundial de la Higiene de Mans


El Consorci Sanitari de Terrassa va participar un any més en la celebració del Dia Mundial de la Higiene de Mans, impulsada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

Llegeix més


 

Consorci Sanitari de Terrassa
Ctra. Torrebonica S/N - 08227 Terrassa
T. 93 731 00 07