Logo  
 
                     www.cst.cat
 
 

El Servei de Medicina de l'Esport de l'Hospital de Terrassa ha estat acreditat amb el màxim nivell pel Departament de Salut


La Direcció General d’Ordenació Professional i Regulació Sanitària del Departament de Salut ha resolt acreditar el Servei de Medicina de l'Esport de l'Hospital de Terrassa, fins ara de nivell 2 (avançat), com a Servei de nivell 3 (preferent). Aquesta certificació és per aquells centres i serveis acreditats per poder desenvolupar protocols de seguiment específics de la patologia derivada de la pràctica esportiva de màxim rendiment.


Llegeix més
 "la Caixa" participa en el desenvolupament de la Unitat de Salut Integrativa


El Consorci Sanitari de Terrassa i l'Obra Social "la Caixa" han signat un acord on l'Obra Social concedeix un ajut econòmic a la Unitat de Salut Integrativa del CST.

Llegeix més
X Jornades d'Urgències Pediàtriques del CST


Celebració de les X Jornades d’Urgències Pediàtriques, amb el títol “Alerta! Infant malalt... treball en equip i comunicació”.

Llegeix més
L'Atenció Primària del CST guanyadora en els Premis CAMFIC-Sanofi d'Innovació en la vacunació


La Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFIC) va lliurar els “Premis CAMFIC-Sanofi Pasteur d'Innovació en la Vacunació en atenció primària”.

Llegeix més
El CST i el CAR organitzen la VII Jornada Saludable: activitat física, dieta i càncer


El proper 28 de setembre, se celebrarà la VII Jornada Saludable: activitat física, dieta i càncer organitzada pel servei d’Oncologia del CST i la Unitat de Medicina del CAR de Sant Cugat.

Llegeix més
Presentació del projecte Rodallibre a l’Hospital de Terrassa


A partir d'una idea concebuda pel Servei de Voluntariat del CST amb la col·laboració amb la Xarxa Arllibre, es posa en marxa l'oferiment de llibres i jocs de taula als pacients ingressats a l’Hospital de Terrassa, fent servir un carretó mòbil (Rodallibre), “conduit” per voluntaris del CST.

Llegeix més
Èxit de participació a la XX edició de la final de futbol sala


Celebració de la XX Final de futbol sala organitzada pel Servei de Rehabilitació Comunitària de Salut Mental de Terrassa (SRCT). L’Estadi Olímpic Municipal de Terrassa va aplegar més de 200 participants.

Llegeix més
Professionals del CST participen activament en el Projecte Esport, Salut i Desenvolupament a Haití


En Jordi Sánchez Gil, la Verónica Caballero Morillas i la Loli Fernández Medina han estat novament a Haití seguint el projecte d'Esport, Salut i Desenvolupament de la Fundació NPH (Nuestros Pequeños Hermanos).

Llegeix més
Es consolida el Projecte “Crear Vincles”, entre la Llar Sant Llàtzer i el INS Santa Eulàlia de Terrassa


“Crear vincles” és un projecte d’ApS (Aprenentatge per Servei) que s’alimenta de l’enriquiment mutu i l'intercanvi entre generacions. Aquest ha estat el segon any que s’organitza entre els alumnes de l’INS Sta Eulàlia i els residents de la Llar Sant Llàtzer.

Llegeix més


 

Consorci Sanitari de Terrassa
Ctra. Torrebonica S/N - 08227 Terrassa
T. 93 731 00 07