Logo  
 
                     www.cst.cat
 
 

El CAP Anton de Borja reobre les seves portes després de les obres d'aquest estiu


El CAP Anton de Borja de Rubí ha iniciat la seva activitat, amb absoluta normalitat, després de les obres de millora realitzades al centre.


Llegeix més
 El president de la Fundació Joan Costa Roma, Manel Balcells, nomenat president del Consell Assessor de Salut


El Consell Assessor de Salut està format per 11 professionals de l’àmbit sanitari, i està presidit per Manel Balcells, assessor de R+D+I del CST i president de la FJCR.

Llegeix més
Finalització de la 1a Edició de l'Itinerari Formatiu de Gestió de pacients i atenció al ciutadà del CST


El passat mes de juny es van defensar els projectes finals de la primera edició de l'Itinerari Formatiu Gestió de pacients i atenció al ciutadà del CST (GPAC), que va permetre que els alumnes obtinguessin el Postgrau acreditat per la Fundació Universitària del Bages (FUB).

Llegeix més
Arteràpia a la Unitat de Convalescència


Aquest mes de setembre ha començat la 2a edició d'Arteràpia a la Unitat de Convalescència de la 8a planta de l'Hospital de Terrassa, fruït de la col·laboració del Comitè de Salut Integrativa i l'equip d'Artepaliativo.

Llegeix més
Els Castellers de Terrassa a l’Hospital Sant Llàtzer


Per quart any consecutiu, i sota el lema “Castells amb la tercera edat”, la colla Castellers de Terrassa va actuar a l’Hospital de Sant Llàtzer.

Llegeix més
Usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitària de Terrassa visiten el Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat


En el marc de l'activitat "Sortides a la Comunitat", un grup de 20 usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitària de Terrassa (Àmbit Salut Mental del CST), va realitzar una visita a les instal·lacions del CAR.

Llegeix més
Projecte intergeneracional de la Llar Sant Llàtzer amb l'Escola Tecnos de Terrassa


Per setè any els residents de la Llar Sant Llàtzer i els alumnes de 4rt de primària de l’Escola Tecnos van dur a terme el seu projecte intergeneracional.

Llegeix més


 

Consorci Sanitari de Terrassa
Ctra. Torrebonica S/N - 08227 Terrassa
T. 93 731 00 07