Logo  
 
                     www.cst.cat
 
 

XXII Workshop de Salut Mental del CST "L'Atenció a la Salut Mental Perinatal a Catalunya"


L'Hospital de Terrassa va celebrar el XXII Workshop de Salut Mental organitzat per l'Àmbit d’Atenció a la Salut Mental del Consorci Sanitari de Terrassa (CST), enguany sota el títol “L’Atenció a la Salut Mental Perinatal a Catalunya”.


Llegeix més
 II Jornada sobre l'ús de medicaments en la continuïtat assistencial al Vallès Occidental


L’Hospital de Terrassa va acollir la II Jornada sobre l'ús de medicaments en la continuïtat assistencial al Vallès Occidental, amb el títol “L’ús dels psicofàrmacs al llarg de la vida” amb la participació de més de 120 professionals assistencials de Salut Mental i d'Atenció Primària.

Llegeix més
VII Jornada Saludable: activitat física, dieta i càncer


L'Auditori Municipal de Terrassa va acollir la VII Jornada Saludable, dedicada a l'activitat física, dieta i càncer, organitzada pel Servei d'Oncologia Mèdica del CST i la Unitat de Medicina de l'Esport del CAR de Sant Cugat. La Jornada, que va aplegar més de 150 persones, estava oberta a la ciutadania.

Llegeix més
Marxa popular “Prevenim el càncer amb dieta i activitat física”


Un any més, es va celebrar la MARXA POPULAR amb el lema "Prevenim el càncer amb dieta i activitat física!" per l'entorn de Torrebonica, que enguany va batre el rècord de participació amb més de 400 participants.

Llegeix més
El projecte ReMemory ha estat presentat a Boston en el marc del programa CRAASH


CRAASH Barcelona és un programa intensiu de 12 setmanes que entrena projectes de recerca perquè comercialitzin les seves tecnologies healthtech en un període d’entre 3 i 5 anys. CRAASH Barcelona forma part del programa de bootcamps d’EIT Health, el principal consorci de salut europeu.

Llegeix més
Fem Salut. Gràcies per no fumar!


El passat octubre es va dur a terme als Centres d'Atenció Primària del CST la campanya Fem Salut. Gràcies per no fumar!, una campanya que recomana no fumar en els accessos als centres sanitaris i que va consistir en retolar les voreres d’accés als CAP’s amb aquest lema.

Llegeix més


 

Consorci Sanitari de Terrassa
Ctra. Torrebonica S/N - 08227 Terrassa
T. 93 731 00 07