Logo  
 
                     www.cst.cat
 
 

Acte de jubilacions 2018 dels professionals del CST


El Consorci Sanitari de Terrassa ha celebrat l'Acte d'homenatge als professionals que s'han jubilat durant el 2018, destacant que ha estat l'any amb més persones jubilades, 48 en total.


Llegeix més
 La doctora Marta Piqueras ha estat premiada en la Categoria de Qualitat Assistencial de la I Edició dels Premis IMID


La doctora Marta Piqueras, del Servei de Digestiu del CST, ha rebut el Premi IMID en la categoria de Qualitat Assistencial, dotat amb 5.000 euros, pel treball "Actualització del calendari de vacunes en pacients no oncològics amb malalties inflamatòries cròniques en tractament amb immunosupressor i/o biològic".

Llegeix més
El projecte GIFT, guardonat amb un dels premis als millors projectes de Coordinació i Integració de la Sanitat catalana


La Societat Catalana de Gestió Sanitària (SCGS), adscrita a l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, va guardonar el passat divendres dia 23 de novembre els millors projectes de coordinació i integració de la sanitat catalana.

Llegeix més
20è aniversari del Servei de Rehabilitació Comunitària de Rubí, Castellbisbal i Sant Cugat del CST


El Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC) de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal va celebrar el seu 20è aniversari en una jornada que va reunir a més de 100 persones i on gestors i professionals van reivindicar la importància de treballar en xarxa per a prevenir i facilitar la rehabilitació de les persones amb problemes de salut mental.

Llegeix més
VIII Congrés de la Societat Catalana de Medicina de l’Esport


Els dies 16 i 17 de novembre va celebrar-se a l'Hospital de Terrassa el VIII Congrés de la Societat Catalana de Medicina de l'Esport.

Llegeix més
III Jornada del Comitè d’Ètica Assistencial del Consorci Sanitari de Terrassa


El passat 9 de novembre es va celebrar la III Jornada del Comitè d'Ètica Assistencial (CEA) del Consorci Sanitari de Terrassa (CST), amb el títol “Medicalització de la vida: emmalalteix la salut?”.

Llegeix més
3a edició de la jornada d’actualització en Nefrologia per Atenció Primària centrada en la malaltia renal crònica


El passat 23 de novembre va celebrar-se a l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa la tercera edició de la jornada d'actualització en Nefrologia per Atenció Primària, organitzada per la Comissió de Malaltia Renal Crònica de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) i el Consorci Sanitari de Terrassa (CST).

Llegeix més
La Unitat Hospitalària Penitenciària de Terrassa premi a l'Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona


La Unitat Hospitalària Penitenciària del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) ha estat guardonada en la darrera edició dels Premis a l’Excel·lència Professional 2018 que anualment atorga el Col·legi de Metges de Barcelona (COMB), juntament amb els Equips Sanitaris dels Centres Penitenciaris.

Llegeix més
El Projecte Futsal del Centre de Salut Mental d'Adults del CST finalista dels VI Premis Indescat


INDESCAT va lliurar els Premis Empresa i Esport, que enguany ha celebrat la sisena edició, a la Innovació, l'Emprenedoria, la Internacionalització i el Partenariat, amb l’objectiu de reconèixer els quatre projectes del sector esportiu més destacats en aquests àmbits.

Llegeix més
El CST participa en la segona edició de Healthio amb 5 projectes innovadors


El CST va presentar una mostra de les seves innovacions en salut en Healthio 2018, una fira d'innovació en salut que va reunir ciutadans, professionals sanitaris i empreses innovadores en un espai obert per impulsar el diàleg entre tots els agents que integren l'ecosistema sanitari i propiciar l'evolució del sistema.

Llegeix més


 

Consorci Sanitari de Terrassa
Ctra. Torrebonica S/N - 08227 Terrassa
T. 93 731 00 07