Logo  
 
                     www.cst.cat
 
 

Els Reis d'Orient a l'Hospital de Terrassa


De bon matí, els reis d'Orient van passar per l'Hospital de Terrassa per repartir les joguines a tots els infants ingressats.


Llegeix més
 Visita del Patge Xiu-Xiu a l'Hospital de Terrassa


Un any més l'Hospital de Terrassa va rebre la visita del Patge Xiu-Xiu, el patge reial de Terrassa, a la planta de pediatria i a Urgències pediàtriques per a recollir les cartes dirigides a Ses Majestats els Reis d'Orient i repartir caramels i somriures a tots els infants ingressats.

Llegeix més
El Servei de Rehabilitació Comunitària de Terrassa (SRCT) guanya el premi a la millor postal de nadal 2018 dins de la campanya “Mou-te per la salut mental”.


En David Capote, en representanció del SRCT, ha rebut el premi a la postal de Nadal 2018 escollida en el marc de la campanya: Mou-te per la Salut Mental. Des del CST volem expressar la nostra més sincera felicitació al David i al tot el Servei.

Llegeix més
Nadales a l’Hospital i Llar Residencial Sant Llàtzer, Hospital de Dia Sant Jordi i Llar Tutelada de Rubí


Celebració de la tradicional cantada de nadales a l'Hospital i Llar Residencial Sant llàtzer, a l’Hospital de Dia Sant Jordi i a la Llar Tutelada de Rubí per part d'un grup de treballadors/es de CST. La iniciativa va tenir una gran acollida per part de tots els assistents i com cada any es va compartir aquesta tradició amb tots els residents dels diferents centres.

Llegeix més
El Pare Noël fa parada a l’Hospital de Terrassa


Un any més la figura del Pare Noël acompanyat, enguany, per la seva ajudant, va arribar a l'Hospital de Terrassa per repartir caramels, il·lusions i rialles a tots els nens i nenes de Pediatria i Urgències.

Llegeix més
Visita del Patge Reial al Centre de Salut Mental Infantojuvenil (CSMIJ) de Rubí


Des de fa ja uns anys i coincidint amb les festes nadalenques, des del CSMIJ s'organitza una activitat pels nens que visiten el centre. Enguany, van comptar amb la presència del Patge Reial, que va ser l’encarregat de recollir les cartes pels Reis d'Orient i d'entrega'ls-hi els presents gentilesa de l’empresa terrassenca IMC Toys.

Llegeix més
Mitjons de Nadal solidaris


El projecte “Mitjons de Nadal solidaris” neix a partir de l’ONG Stitches of kindness que treballa des del 2010 proporcionant articles fets a mà a infants ingressats als hospitals.

Llegeix més
Servei de rehabilitació comunitària de Terrassa. Venda d'articles nadalencs


Els usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitària de Terrassa, de l'Àmbit de la Salut Mental del CST, van instal·lar un punt de venda al hall de l'Hospital de Terrassa, al CAP Sant Llàtzer i al CAP Matadepera amb articles de regal i objectes de decoració nadalenca.

Llegeix més
5a festa del ganxet solidari Fundació Josep Carreras


Els dies 4 i 5 de desembre es va celebrar a l’Hospital de Terrassa la 5a Festa del Ganxet Solidari a benefici de la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia.

Llegeix més
El Real Club de Golf El Prat s’afegeix a un projecte solidari a favor dels més petits


Aprofitant la 61a edició del Torneig Nadalenc del Club, els socis del Real Club de Golf El Prat (RCGP) han organitzat una recollida de joguines de caràcter benèfic a favor dels nens hospitalitzats.

Llegeix més
Visita dels jugadors i jugadores del Terrassa FC a l'Hospital de Terrassa


Membres del primer equip, directiva, cos tècnic així com jugadores de l’equip femení del Terrassa FC han visitat la planta de pediatria i urgències pediàtriques de l'Hospital de Terrassa per fer entrega de joguines als nens, que en dates tant assenyalades com aquestes, es troben hospitalitzats.

Llegeix més
Voluntaris del Decathlon visiten l'Hospital de Terrassa


Els voluntaris de Decathlon van visitar l'Hospital de Terrassa i van portar il·lusió als infants ingressats a Pediatria i als pacients de Convalescència. Des del Consorci Sanitari de Terrassa els agraïm la seva solidaritat i la seva alegria un any més.

Llegeix més
El Club de Handbol Terrassa visita els infants ingressats a l'Hospital de Terrassa


Una representació del Club de Handbol Terrassa va visitar als nens i nenes ingressats a la planta de Pediatria de l'Hospital de Terrassa per felicitar-los les festes

Llegeix més
Els Carboners de Terrassa visiten als infants ingressats a l'Hospital de Terrassa


Una representació de l'equip masculí i femení del Club de Rugby Carboners de Terrassa van visitar per quart any consecutiu l'Hospital de Terrassa amb la intenció de portar somriures i regals als infants que han de passar aquestes dates tant assenyalades ingressats.

Llegeix més
Cirsa solidària amb els infants ingressats a l’Hospital de Terrassa


Treballadors de l'empresa Cirsa de Terrassa van organitzar, per primer any, una recollida de joguines de caràcter benèfic en favor dels infants hospitalitzats a l'Hospital de Terrassa que van lliurar coincidint amb la visita dels Reis Mags d'Orient.

Llegeix més


 

Consorci Sanitari de Terrassa
Ctra. Torrebonica S/N - 08227 Terrassa
T. 93 731 00 07