Logo  
 
                     www.cst.cat
 
 

Inauguració del Projecte d'Humanització a la Planta de Pediatria de l'Hospital de Terrassa


Inauguració de la 1a fase del Projecte d'Humanització Somia amb un arc de Sant Martí del Consorci Sanitari de Terrassa i l'Associació Unidos ✕ Ellos. Aquest projecte, consisteix en decorar les parets de la planta de pediatria de l’Hospital de Terrassa amb motius infantils amb l'objectiu de millorar l’experiència del pacient infantil ingressat.


Llegeix més
 El Consorci Sanitari de Terrassa posa en marxa l'Hospitalització Domiciliària


El Consorci Sanitari de Terrassa ha posat en marxa un nou dispositiu assistencial, l'Hospitalització Domiciliària, que permetrà que un pacient que requereix atenció en l’àmbit hospitalari pugui ser atès a casa seva per professionals de l'hospital.

Llegeix més
El Servei de Cardiologia del Consorci Sanitari de Terrassa acreditat com a Servei excel·lent


El Servei de Cardiologia del CST rep l'acreditació com a servei Excel·lent en el programa de Qualitat de la Societat Espanyola de Cardiologia en la seva relació amb l'Atenció Primària.

Llegeix més
L'Hospital de Terrassa acull la Jornada Territorial de Nefrologia


L’Hospital de Terrassa ha acollit per primera vegada la Jornada Territorial de Nefrologia oberta a tots els professionals sanitaris de l'àmbit nefrològic i als propis pacients renals.

Llegeix més
Acte de reconeixement al voluntariat del Consorci Sanitari de Terrassa


Un any més es va celebrar l'acte anual de reconeixement i agraïment al voluntariat del Consorci Sanitari de Terrassa (CST).

Llegeix més
L’EUIT i el CST posen en marxa un projecte d'estimulació multisensorial per a persones amb demència


El projecte suma expertesa docent i experiència professional amb l’objectiu de proporcionar un benefici terapèutic a les persones amb demència de la Llar Residencial Sant Llàtzer del CST, alhora que proporciona un espai d'aprenentatge als estudiants de Teràpia Ocupacional de l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT).

Llegeix més
Visita tècnica al CST dels alumnes del Mestratge en Direcció d'Institucions Sanitàries


Com cada any l’Hospital de Terrassa ha rebut la visita tècnica de 34 alumnes en la que enguany ha sigut la XIX edició del Mestratge en Direcció d'Institucions Sanitàries organitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona(UAB).

Llegeix més
Caminades mensuals. CAP Sant Genís de Rubí


Sota el lema “t’agradaria gaudir de l’entorn natural de Rubí”, professionals del CAP Sant Genís de Rubí, han organitzat un cicle de caminades.

Llegeix més


 

Consorci Sanitari de Terrassa
Ctra. Torrebonica S/N - 08227 Terrassa
T. 93 731 00 07