Logo  
 
                     www.cst.cat
 
 

El Consorci Sanitari de Terrassa rep el major reconeixement en el tractament de la Malaltia Inflamatòria Intestinal


La Unitat Funcional de la Malaltia Inflamatòria Intestinal (MII) del Consorci Sanitari de Terrassa, creada l'any 2016, va rebre la Certificació amb Excel·lència com a Unitat d'Atenció Integral a pacients amb Malaltia Inflamatòria Intestinal. Una acreditació que situa el centre sanitari com a hospital de referència i reconeix la qualitat assistencial i investigadora desenvolupada per la Unitat.


Llegeix més
 El CST presenta el Projecte HEMODINN juntament amb l'Hospital Joan XXIII de Tarragona


El Consorci Sanitari de Terrassa, juntament amb l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, impulsa el projecte HEMODINN, que té per objectiu implementar un servei d’Hemodiàlisi Domiciliària per tractar i monitoritzar a distància els pacients des del seu domicili, incorporant noves tecnologies en totes les fases del procés d’hemodiàlisi.

Llegeix més
El CST premiat per un innovador sistema que millora la seguretat dels pacients en l'ús de la medicació


La Societat Catalana de Farmàcia Clínica ha premiat el projecte eMedRec Tool: la plataforma electrònica de suport a la conciliació de la medicació integrada als processos de prescripció a l’ingrés i l’alta hospitalària del CST i el situa com un dels quatre referents en la seva Ruta de l'Excel·lència del 2019.

Llegeix més
L’Hospital de Terrassa, premiat en la quarta edició dels Premis en Benchmarking CSC/ARQ


El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmarking Sanitari 3.0 han atorgat un diploma a l’Hospital de Terrassa pels seus bons resultats en el Benchmark en l'indicador de mortalitat.

Llegeix més
Acte de benvinguda als i a les residents del Consorci Sanitari de Terrassa


El passat 31 de maig va tenir lloc a l’Hospital de Terrassa l’Acte de Benvinguda als i a les residents del Consorci Sanitari de Terrassa (CST). Enguany s’incorporen 42 residents provinents de Catalunya, Espanya, Europa i Sud-Amèrica.

Llegeix més
La III Jornada d’Al·lèrgia Territorial del Vallès Occidental celebrada a l’Hospital de Terrassa


La tercera edició de la Jornada d’Al·lèrgia Territorial del Vallès Occidental va tenir lloc el passat 6 de juny a la sala d’actes Joan Costa Roma de l’Hospital de Terrassa, sota el títol “Abordatge multidisciplinari de l’asma i l’al·lèrgia a medicaments: des de l’atenció primària a l’especialitzada”.

Llegeix més
L'Hospital de Terrassa acull les Jornades del Vallès – Bages 5.0 sobre oftalmologia d’avantguarda


Els oftalmòlegs de les comarques del Vallès i del Bages es van reunir a l'Hospital de Terrassa a les Jornades anuals amb el títol "Oftalmologia d’Avantguarda: Controvèrsies i Novetats".

Llegeix més
XI Jornada d’Urgències Pediàtriques a l'Hospital de Terrassa


L'Hospital de Terrassa ha celebrat la XI Jornada d'Urgències Pediàtriques sota el títol “La pell, la gran incògnita”, oberta a professionals sanitaris de l’Àmbit Maternoinfantil, d'urgències i d’atenció primària, i de l'Àmbit de Dermatologia.

Llegeix més
Jornada de cloenda de l'Itinerari Formatiu de Comandaments del CST


El dia 20 de juny es va celebrar la Jornada de Cloenda de l'Itinerari Formatiu de Comandaments del Consorci Sanitari de Terrassa (CST), on els participants van defensar els seus projectes finals.

Llegeix més
Actes de celebració del 30è aniversari del Consorci Sanitari de Terrassa


En el marc d'actes de celebració del 30è aniversari, va tenir lloc, al Parc Vallparadís de Terrassa, una festa organitzada pel CST. Una multitud de gent, tant treballadors com familiars, van reunir-se al voltant de la música en directe, dels balls i dels espectacles que es van organitzar.

Llegeix més


 

Consorci Sanitari de Terrassa
Ctra. Torrebonica S/N - 08227 Terrassa
T. 93 731 00 07