Logo  
 
                     www.cst.cat
 
 

VIII Jornada Saludable: Prevenir el càncer amb dieta i activitat física


L’Hospital de Terrassa va acollir la VIII Jornada Saludable, sota el títol: Activitat física, dieta i càncer, organitzada pel Servei d'Oncologia Mèdica del CST i la Unitat de Medicina de l'Esport del CAR de Sant Cugat. Com a cloenda de la jornada, el dissabte 5 d'octubre, es va celebrar una nova edició de la MARXA POPULAR de 8 km per l'entorn de Torrebonica.


Llegeix més
 Conclou la primera fase del Projecte d'Humanització de la Planta de Pediatria


L’Hospital de Terrassa va celebrar una festa juntament amb l’Associació Unidos x Ellos per cloure la primera fase del Projecte d’Humanització “Somia amb un arc de Sant Martí” de la Planta de Pediatria, amb la incorporació del mobiliari cedit per l’empresa OkSofàs.

Llegeix més
El Consorci Sanitari de Terrassa guardonat en la 1a edició dels Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards


L’Hospital de Terrassa ha estat distingit en les categories diagnòstica de l’aparell circulatori, diagnòstica de ronyó i vies urinàries i en la global de resultats en la 1a edició dels Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards, celebrada a Madrid el passat 26 de setembre.

Llegeix més
Jornada sobre com la tecnologia pot ajudar a les persones grans a l'Hospital de Terrassa


El divendres 20 de setembre es va celebrar a l’Hospital de Terrassa la Jornada “Com pot ajudar la tecnologia a les persones grans?”, organitzada pel Grup de Recerca Cervell, Cognició i Conducta del Consorci Sanitari de Terrassa (CST).

Llegeix més
El Consorci Sanitari de Terrassa als Corporate Games


El CST va participar en la 1a edició dels Corporate Games, que es van celebrar a Terrassa entre els dies 13 i 15 de setembre, amb l'objectiu que a les empreses i corporacions s’incorpori la pràctica esportiva com a element actiu en l'aposta per la responsabilitat social empresarial.

Llegeix més
Els Castellers de Terrassa a l'Hospital Sant Llàtzer


Per cinquè any consecutiu, i sota el lema “Castells amb la tercera edat”, el passat 14 de setembre l’Hospital de Sant Llàtzer va acollir un dels actes de la celebració de la XXV Diada en record d'Emili Miró que celebren els Castellers de Terrassa.

Llegeix més


 

Consorci Sanitari de Terrassa
Ctra. Torrebonica S/N - 08227 Terrassa
T. 93 731 00 07