Logo  
 
                     www.cst.cat
 
 

Intimitat i confidencialitat a la IV Jornada del Comitè d’Ètica Assistencial


L’Hospital de Terrassa va acollir, el passat 8 de novembre, la IV Jornada d’Ètica Assistencial del Consorci Sanitari de Terrassa (CST), enguany sota el títol “Intimitat i confidencialitat: Una reflexió des de l’ètica”.


Llegeix més
 L’e-MedRec Tool, projecte presentat a la 4a Parada de la Ruta de l'Excel·lència a l'Hospital de Terrassa


El passat 6 de novembre l’Hospital de Terrassa va acollir la “4a Parada de la Ruta de l'Excel·lència”, una jornada organitzada per la Societat Catalana de Farmàcia Clínica amb Roche, amb l’objectiu de presentar i debatre sobre l’e-MedRec Tool, una plataforma electrònica de suport a la conciliació de la medicació integrada als processos de prescripció a l’ingrés i a l’alta hospitalària del CST.

Llegeix més
L’obra Social La Caixa concedeix un ajut de 6.000 euros a un projecte de Salut Integrativa de l’Hospital de Terrassa


Un any més, el Consorci Sanitari de Terrassa i l’Obra Social La Caixa han signat un acord on l’Obra Social concedeix un ajut a la Unitat de Salut Integrativa del CST.

Llegeix més
Un treball del Servei de Nefrologia del Consorci Sanitari de Terrassa premiat per la Sociedad Española de Enfermería Nefrológica


En el marc del LXIV Congreso Nacional de la Sociedad Española de Enfermería Nefrológica (SEDEN), s’ha atorgat el "Premio al mejor trabajo de investigación sobre innovación en técnicas dialíticas" al treball “Resultados de un programa de ejercicio físico domiciliario en pacientes con enfermedad renal”, realitzat per professionals del Servei de Nefrologia del CST.

Llegeix més
Èxit de participació en la segona edició de la Cursa de les Ciutats de Terrassa


El passat 27 d’octubre es va celebrar la segona edició de la Cursa de les Ciutats contra el Càncer de Pàncrees a Terrassa, que va aplegar un total de 2.300 participants. Aquesta segona edició va doblar en nombre la participació de l’any passat.

Llegeix més
El Consorci Sanitari de Terrassa participa en l’elaboració de la Guia de bones pràctiques per a l’avaluació neuropsicològica en l’Àmbit de la Salut Mental


La Dra. Gemma Garrido, de l’Àmbit de Salut Mental del CST, ha participat en l’elaboració i la presentació de la Guia de bones pràctiques per a l’avaluació neuropsicològica en l’Àmbit de la Salut Mental, que s’ha elaborat des del Grup de Treball de Neuropsicologia i Salut Mental, de la Secció de Neuropsicologia del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC).

Llegeix més
El Consorci Sanitari de Terrassa informa sobre la prevenció de caigudes


Els dies 15 i 17 d’octubre la Comissió de Seguretat del Pacient del CST va col·locar una taula informativa sobre els mètodes preventius que hi ha per evitar les caigudes en la gent gran a l’Hospital de Terrassa, a l’Hospital Sant Llàtzer, a diferents dispositius d’Atenció Primària i a la Plaça Vella.

Llegeix més
Dia mundial de l’ICTUS a l’Hospital de Terrassa


Coincidint amb el Dia Mundial de l’ICTUS, els professionals de Medicina Interna, Neurologia, Rehabilitació i Infermeria del CST van estar informant sobre la importància d'una detecció ràpida de la malaltia i també sobre què pot fer la població per reduir els seus factors de risc a l’Hospital de Terrassa.

Llegeix més


 

Consorci Sanitari de Terrassa
Ctra. Torrebonica S/N - 08227 Terrassa
T. 93 731 00 07