Logo  
 
                     www.cst.cat
 
 

El Consorci Sanitari de Terrassa ret homenatge als professionals jubilats l’any 2019


El Consorci Sanitari de Terrassa ha celebrat l'Acte de reconeixement als professionals que s’han jubilat durant l’any 2019, destacant que ha estat l’any amb més persones jubilades, 65 en total.


Llegeix més
 Ramon Olivé, cap del servei de Medicina de l’Esport CST/CAR, Premi a l’Excel·lència Professional 2019


El passat 21 de novembre, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) va reconèixer públicament la tasca del Dr. Ramon Olivé, cap del servei de Medicina de l’Esport CST/CAR, amb el Premi a l’Excel·lència Professional 2019.

Llegeix més
XXIII Workshop de Salut Mental del Consorci Sanitari de Terrassa. 25 anys de salut mental al CST


L’Hospital de Terrassa va acollir el XXIII Workshop de Salut Mental organitzat per l’Àmbit d’Atenció a la Salut Mental del Consorci Sanitari de Terrassa (CST), commemorant enguany els 25 anys de Salut Mental al CST.

Llegeix més
Jornada tecnology for the elderly and health: translation to the market


El grup de recerca Cognició, Cervell i Conducta de l’Hospital de Terrassa-Consorci Sanitari de Terrassa, liderat per la Dra. Maite Garolera, va organitzar la Jornada sobre Tecnologia per la gent gran i Salut.

Llegeix més
La tecnologia com a eina per ajudar a les persones grans


El divendres 20 de setembre es va celebrar a l’Hospital de Terrassa la Jornada “Com pot ajudar la tecnologia a les persones grans?” Organitzada pel grup de recerca Cervell, Cognició i Conducta del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) que dirigeix la doctora Maite Garolera.

Llegeix més
L’Hospital de Terrassa acull l’exposició fotogràfica itinerant “Herois i Heroïnes” sobre ostomia


L’Hospital de Terrassa va acollir l’exposició Herois i Heroïnes que va recórrer els hospitals de l’estat espanyol durant 2019 i 2020 com a homenatge a totes les persones que viuen o han viscut amb una ostomia. També ha servit com a tribut a tots els professionals infermers i infermeres estomaterapeutes, que amb les seves cures especialitzades i la seva atenció personalitzada tracten, recolzen i assessoren als pacients portadors.

Llegeix més
El servei de Rehabilitació Comunitària de Terrassa fa una visita per Barcelona com a premi a la millor felicitació de Nadal


Amb motiu del premi a la millor felicitació de Nadal obtingut l’any passat, el Servei de Rehabilitació Comunitària de Terrassa va gaudir d’una sortida per Barcelona el passat 21 de novembre.

Llegeix més
Participació del Servei de Rehabilitació Comunitària de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal al Dia de les persones amb diversitat funcional


La taula de la diversitat funcional de Rubí, de la que forma part el Servei de Rehabilitació Comunitària de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal va celebrar el Dia de les persones amb diversitat funcional.

Llegeix més
Caminada popular per La Marató de TV3 a Rubí


Més de 160 persones es van aplegar el passat 15 de desembre en la Caminada Popular organitzada pel CAP Anton Borja de Rubí a benefici de La Marató de TV3 pel Torrent dels Alous. Es van recaptar un total de 1094 euros que serviran per seguir investigant sobre les malalties minoritàries, leitmotiv de La Marató d’enguany.

Llegeix més
Venda d'articles nadalencs per part del Servei de Rehabilitació Comunitària


Els usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitària de Terrassa, de l'Àmbit de la Salut Mental del CST, han instal·lat un punt de venda al hall de l'Hospital de Terrassa i al CAP Sant Llàtzer, durant una setmana, amb articles de regal i objectes de decoració nadalenca confeccionats per ells mateixos.

Llegeix més


 

Consorci Sanitari de Terrassa
Ctra. Torrebonica S/N - 08227 Terrassa
T. 93 731 00 07