Logo  
 
                     www.cst.cat
 
 

Els Reis d'Orient passen per l'Hospital de Terrassa


Els reis d’Orient van passar per l’Hospital de Terrassa per repartir les joguines a tots els infants ingressats.


Llegeix més
 Cantada de nadales a l’Hospital i Llar Residencial Sant Llàtzer, Hospital de Dia Sant Jordi i Llar Tutelada de Rubí


El passat mes de desembre un grup de treballadors i treballadores del CST van fer la tradicional cantada de nadales a l’Hospital i Llar Residencial Sant llàtzer, a l’Hospital de Dia Sant Jordi i a la Llar Tutelada de Rubí.

Llegeix més
Visita dels jugadors i jugadores del Terrassa FC a l’Hospital de Terrassa


Membres del primer equip, directiva, cos tècnic així com jugadores de l’equip femení del Terrassa FC han visitat la planta de pediatria i urgències pediàtriques de l’Hospital de Terrassa per fer entrega de joguines als nens, que en dates tant assenyalades com aquestes, es troben hospitalitzats..

Llegeix més
Els Club de rugby Carboners de Terrassa visiten als infants Ingressats a l'Hospital de Terrassa


Una gran representació de l’equip masculí i femení del Club de Rugby Carboners de Terrassa juntament amb els pares i mares han visitat per cinquè any consecutiu l’Hospital de Terrassa amb la intenció de compartir la tarda i portar somriures i regals als infants que han de passar aquestes dates ingressats.

Llegeix més
Cirsa solidària amb els més menuts ingressats a l’Hospital de Terrassa


Treballadors de l’empresa Cirsa de Terrassa van organitzar, per segon any consecutiu, una recollida de joguines de caràcter benèfic en favor dels infants hospitalitzats a l’Hospital de Terrassa en aquestes dates tan entranyables.

Llegeix més
El Real Club De Golf El Prat, solidari en favor dels més petits


Aprofitant la 62ª edició del Torneig Nadalenc del Club, els socis del Real Club de Golf El Prat (RCGP) han organitzat una recollida de joguines de caràcter benèfic en favor dels nens hospitalitzats.

Llegeix més
Voluntaris del Decathlon porten alegria a l’Hospital de Terrassa


Els voluntaris de Decathlon han visitat l’Hospital de Terrassa i han portat il·lusió als infants ingressats a Pediatria i als pacients de Convalescència. Des del Consorci Sanitari de Terrassa els agraïm la seva solidaritat i la seva alegria un any més.

Llegeix més
El Club de handbol Terrassa visita els infants ingressats a l’Hospital de Terrassa


Una representació del Club de Handbol Terrassa ha visitat als nens i nenes que estan ingressats a la planta de Pediatria de l’Hospital de Terrassa per felicitar-los les festes.

Llegeix més
El Patge Xiu Xiu a l'Hospital de Terrassa


Com ja és tradició l’Hospital de Terrassa ha rebut la visita del Patge Xiu-Xiu, el patge reial de Terrassa, que ha anat a la planta de pediatria i a Urgències pediàtriques per a recollir les cartes dirigides a Ses Majestats els Reis d’Orient i repartir caramels i somriures a tots els infants ingressats.

Llegeix més
El Patge Reial visita el Centre de Salut Mental Infantojuvenil (CSMIJ) de Rubí


Des de fa ja uns anys i coincidint amb les festes nadalenques, des del CSMIJ s’organitza una activitat pels nens que visiten el centre. Un any més vam comptar amb la presència del Patge Reial, que fou l’encarregat de convertir aquest dia en una jornada màgica pels més menuts i de recollir les cartes pels Reis d’Orient i d ’entrega’ls-hi els presents gentilesa de l’empresa terrassenca IMC Toys.

Llegeix més


 

Consorci Sanitari de Terrassa
Ctra. Torrebonica S/N - 08227 Terrassa
T. 93 731 00 07