CSTDOSPUNTS núm.11

Eix 3: Compromís i professionalisme Miquel Poch (Director de Recursos Humans i Gestió de persones) Durant el primer any de vigència del Pla Estratègic (2021), el CST ha continuat treballant en l’establiment de les bases del seu Pla de Captació i Retenció de Professionals, aprofundint els seus contactes amb les universitats i escoles professionals més pròximes, així com en potenciar els recursos que ofereixen els nostres centres de treball per als nostres professionals . Així mateix s’han millorat les ofertes de contractació fent-les de més durada i estabilitat amb l’objectiu d’assolir un nivell més alt de fidelització i compromís envers la institució. Estem desenvolupant estratègies d’espais de treball que permetin des d’un punt de vista contractual establir una part de la jornada ordinària de treball dedicada a funcions de recerca, docència i innovació. Hem consolidat un sistema d’acollida dels professionals més enllà del pur i estricte procés selectiu per tal que s’integrin i coneguin la cultura i les característiques de l’organització, així com fomentem el contacte final amb aquells professionals que opten per deixar l’organització per tal de conèixer i enregistrar els motius que els han portat a aquesta decisió Arrel dels efectes de la pandèmia sobre la salut dels professionals s’han establert grups de treball per tal d’oferir als professionals suport, tant físic com psicològic, des d’un abordatge multidisciplinari S’estan ultimant les bases per definir llocs de treball per a professionals amb problemes físics que requereixin d’adequacions en els seus llocs de treball sota el criteri de fer-los útils i, si més no, aprofitar el seu bagatge de coneixement malgrat les limitacions que pateixen S’ha iniciat un procés d'avaluació periòdica de professionals dels comandaments i es treballa en dotar al conveni col·lectiu laboral, actualment en procés de negociació, d’unes millors eines pel reconeixement i avaluació del desenvolupament dels professionals. 4 FOMENTEM EL SENTIMENT DE PERTINENÇA, EL LIDERATGE I EL PROFESSIONALISME

RkJQdWJsaXNoZXIy MTQxMzA5