Logo  
 
                     www.cst.cat
 
 

El Consorci Sanitari de Terrassa celebra els seus 30 anys


El passat 7 de febrer i com a colofó als diferents actes commemoratius del 30è aniversari del Consorci Sanitari de Terrassa duts a terme durant l'any 2019, es va celebrar un sopar al Recinte Firal Terrassa que va reunir a més de 500 professionals del CST i que va estar plegat de sorpreses i actuacions musicals.


Llegeix més
 Sessions informatives sobre el Coronavirus


La direcció del CST va organitzar dues sessions, en torn de matí i vespre, per informar als professionals sobre tots els aspectes relacionats amb el Pla de Contingència del Coronavirus (SARS-CoV-2) que s’està aplicant a tots els dispositius del Consorci Sanitari de Terrassa.

Llegeix més
Jornada de cardiologia. Actualització dels protocols de coordinació entre AP i cardiologia de les malalties cardiovasculars més prevalents


El dijous 13 de febrer es va celebrar a l’Hospital de Terrassa la Jornada sobre “Actualització dels Protocols de coordinació entre Atenció Primària i Cardiologia en les malalties cardiovasculars més prevalents”, organitzada pel Servei de Cardiologia del CST.

Llegeix més
II Jornada territorial de nefrologia. Abordatge multidisciplinar del risc cardiovascular des d’una visió cinematogràfica


L’Hospital de Terrassa va acollir per segona vegada la Jornada Territorial de Nefrologia oberta a tots els professionals sanitaris de l´àmbit nefrològic català.

Llegeix més
Acte de reconeixement al voluntariat del Consorci Sanitari de Terrassa


El passat 30 de gener es va celebrar a l’Hospital de Terrassa l’acte anual de reconeixement i agraïment al voluntariat del Consorci Sanitari de Terrassa (CST).

Llegeix més
Èxit de participació a la 1a Escola de Salut de Rubí


El passat 6 de febrer va arrancar la primera Escola de Salut de Rubí, organitzada pel CAP Anton de Borja amb el suport de l'Ajuntament de Rubí, amb una sessió inaugural que va comptar amb la presència de la regidora de Salut, Marta Oliva Martín, i de diferents responsables del centre d'atenció primària. La proposta va rebre una gran acollida per part de la ciutadania, que va omplir les 50 places disponibles i va generar una llista d'espera de 25 més.

Llegeix més
Visita tècnica al CST dels alumnes del Mestratge en Direcció d’Institucions Sanitàries


Un any més hem rebut a l’Hospital de Terrassa la visita tècnica de 34 alumnes en la que enguany ha estat la XXa edició del Mestratge en Direcció d'Institucions Sanitàries organitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Llegeix més


 

Consorci Sanitari de Terrassa
Ctra. Torrebonica S/N - 08227 Terrassa
T. 93 731 00 07