Recerca i innovació

(R+D+i)

La Fundació Joan Costa Roma

Té com a missió contribuir a la millora de la salut i benestar de les persones, impulsant, desenvolupant, coordinant i divulgant les activitats de formació, docència, recerca i innovació que es desenvolupen en els centres i serveis del CST.

VES-HI

Àrea de Recerca i Innovació

Té com objectius impulsar la Recerca i la Innovació entre els professionals del CST, promovent totes aquelles activitats relacionades amb la R+D+i.

VES-HI

Recerca

Investiguem per millorar la vida i la salut dels nostres pacients,  prioritzant una recerca multicèntrica, multidisciplinària i vinculada amb l’activitat assistencial.

VES-HI

Innovació

Té com objectiu crear valor aportant a la societat solucions tangibles a problemes reals, mitjançant la Innovació en tecnologies, processos, productes i serveis.

VES-HI

Projectes i Xarxes

Els projectes més destacats en els que participem i un llistat de la xarxa d’aliances que hem anat teixint al CST.

VES-HI

Biblioteca

Un servei clau per la formació, docència, recerca, innovació i la gestió. Ofereix serveis i recursos propis presencials i virtuals adreçats a donar resposta a les necessitats dels professionals. També estableix convenis i/o acords amb altres biblioteques i institucions per ampliar la seva oferta de serveis i treballar conjuntament en temes d’interès comú.

VES-HI