El Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital Universitari de Terrassa assoleix més de 300 cirurgies protètiques de genoll mitjançant l’assistència de robot

El CST es consolida com a líder a Catalunya i Espanya en aquest procediment

El Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital Universitari de Terrassa ha aconseguit una fita significativa en convertir-se en el segon centre d’Espanya en nombre de cirurgies robòtiques de genoll amb la plataforma ROSA (ZimmerBiomet). Aquesta distinció posiciona a l’hospital com un referent en aquesta mena de procediments, destacant l’excel·lència i la innovació que el caracteritzen.

La introducció de la cirurgia robòtica en pròtesi de genoll ha suposat un avanç revolucionari en el tractament de patologies articulars, oferint als pacients una major precisió, seguretat i resultats òptims. Gràcies a la tecnologia d’avantguarda de la plataforma ROSA, el Servei de Traumatologia de l’Hospital Universitari de Terrassa ha aconseguit millorar significativament la qualitat de vida dels seus pacients, oferint una atenció personalitzada i d’alta qualitat en cada procediment.

El compromís i l’aposta del CST, així com la dedicació de la Unitat de Genoll del Servei de COT, han estat fonamentals per a aconseguir aquest reconeixement, demostrant la seva expertesa i lideratge en el camp de la cirurgia protètica de genoll. Bona mostra és haver realitzat més de 300 procediments protètics de genoll mitjançant el sistema ROSA.

Amb aquesta fita, l’Hospital Universitari de Terrassa consolida la seva posició com un centre de referència en cirurgies robòtiques de genoll a Espanya, reafirmant el seu compromís amb l’excel·lència, la innovació en l’atenció sanitària, proporcionant als seus pacients les últimes innovacions en cirurgia ortopèdica.