La inauguració ha estat a càrrec de Toni Colomé, metge adjunt del Servei de Medicina Interna del CST, que ha donat el tret de sortida a l’acte explicant que la Unitat de Nutrició, que és la organitzadora de la jornada, és una «unitat multidisciplinària en actiu des del 2022 i que té per objectiu primordial promoure l’adequat estat nutricional de tot els pacients que s’atenen al centre.»
Colomé, a més, ha volgut incidir en els objectius de la jornada, com son «promoure l’interès de tots els professionals sobre l’estat nutricional dels pacients que atenen i oferir als professionals assistents una actualització en les eines necessàries pel maneig de l’estat nutricional dels pacients.»
La jornada ha comptat amb torn de matí i torn de tarda. En els dos casos les taules han estat Valoració nutricional/càlcul de requeriment, a càrrec de Laura Girona, dietista-nutricionista del CST i Laura Sánchez, metgessa adjunta del Servei de Medicina Intensiva del CST.
Després s’ha parlat de Nutrició artificial ‘Optimitzar la tolerància, residu gàstric, nutrició per volum, NE postpilòrica, maneig de complicacions gastrointestinals, a càrrec de David Segura, infermer de l’Hospital Universitari Tries i Pujol – Can Ruti; Nutrició enteral en planta, amb Sandra Arcusa, infermera del CST; Nutrició parental complementària, amb Mariona Roca, farmacèutica del CST i Montse Zapater, infermera del CST i Test interactiu, amb Alba Segovia, dietista-nutricionista del CST.
La cloenda ha estat a càrrec de Laura Sánchez, metgessa adjunta del Servei de Medicina Intensiva del CST.
Subscriu-te a la nostra newsletter