Els objectius d’aquesta primera jornada eren fomentar la formació continuada, promoure la investigació clínica i optimitzar la transferència del coneixement dins del CST, incentivar la presentació de treballs, publicacions i comunicacions, així com compartir els resultats de les investigacions, per tal de contribuir al progrés del servei de COT. Cal desenvolupar estratègies per implementar millors pràctiques assistencials basades en l’evidència i amb l’experiència clínica per tal de minimitzar els errors i optimitzar els resultats dels tractaments.
La benvinguda a la jornada ha estat a càrrec d’Emili Cañete, cap del Servei de COT i director de l’Àmbit d’Atenció Quirúrgica del CST, i la presentació ha recaigut en Josep Maria Mora, Cap Clínic del Servei de COT.
Durant tot el matí s’han succeït diverses ponències per part dels professionals de COT, adjunts i residents, que han versat sobre “Experiència de la tesi doctoral”, “Tesis doctorals inscrites per part dels professionals del Servei de COT”, “Estudis del Comitè d’Ètica i Investigació de medicaments” (CEIm) i “Investigació al CST i a la Universitat”.
La conferència magistral ha estat a càrrec de Joan Sala, president de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears, amb Perquè cal investigar en cirurgia?.
Subscriu-te a la nostra newsletter