Avui és el Dia Mundial de les Persones Cooperants

Al Consorci Sanitari de Terrassa entenem la cooperació internacional com un compromís amb la societat i també amb els nostres professionals que estan implicats en projectes d’ajuda a països desfavorits.

La Comissió Permanent de Cooperació Internacional és l’instrument principal del CST per  gestionar, canalitzar i fer seguiment dels ajuts, com poden ser els permisos als professionals que col·laboren amb les entitats amb les quals tenim conveni o bé en situacions d’emergència gestionades per organismes oficials, així com també oferint consultoria i suport a les entitats amb qui col·laborem.

Durant aquest 2024 la Comissió Permanent de Cooperació Internacional ha signat o renovat els convenis amb ITRAN Amigos del Pueblo Marroquí (Marroc), Nuestros Pequeños Hermanos  – NPH (Haití) i Sonrisas de Bombay (India), alhora que també col·labora amb l’Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo (AECID) i d’altres organismes oficials. El CST també forma part del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Terrassa.

Altres notícies d’interès