ABC del Voluntariat. Introducció al Voluntariat Sanitari

Després d’un parèntesis de dos anys a causa de la pandèmia, l’Hospital de Terrassa va acollir un nova edició del Curs ABC del Voluntariat. Introducció al Voluntariat Sanitari, organitzat pel Servei de Treball Social del CST i adreçat a tots els voluntaris que s’incorporen al CST.

La formació, que és bàsica per treballar de voluntari i es realitza dues vegades a l’any, va ser a càrrec de Lydia González, coordinadora de Treball Social i Elena Martínez Tejada, treballadora social i coordinadora de voluntariat, ambdues del CST.

Al curs hi van assistir diversos voluntaris, del programa Rodallibre, de geriatria de l’Hospital de Terrassa, de la Llar Sant Llàtzer i d’Oncolliga.

A part de la formació impartida van poder compartir experiències dels serveis que realitzen com a voluntaris, activitat que van valorar molt positivament. Entre d’altres temes es va parlar de la importància del silenci, de l´escolta activa, dels límits… i es va acabar escrivint en un cor el que dono i el que rebo com a voluntari.

A banda, van proposar de poder realitzar alguna trobada més amb el grup de voluntaris per tal de continuar compartint experiències.

Des del Servei de Voluntariat donen les gràcies als voluntaris per la seva tasca i pel fet de ser una peça clau per a la humanització del CST.

Etiquetes voluntariat