Agenda

VI Jornada MAPAC. X Aniversari de la Comissió de Millora de la Pràctica Clínica del CST

VI Jornada MAPAC. X Aniversari de la Comissió de Millora de la Pràctica Clínica del CST

INFORMACIÓ DE L’ESDEVENIMENT

CATEGORIES

  • CST
  • Jornades i congressos

COMPARTEIX

AFEGIR AL CALENDARI


Objectiu de la Jornada:

Millorar l’adequació de la pràctica assistencial i clínica (MAPAC-CMPC) és un objectiu compartit tant per professionals sanitaris com per gestor i pels ciutadans i pacients. Cal tenir en compte els diferents aspectes metodològics, logístics i de cultura d’organització per poder impulsar estratègies que siguin reeixides.


Acreditació :

L’activitat 09/037058-MD està acreditada pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries – Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud – amb 0.3 crèdits.

Aval i auspici:

Amb l’aval científic de la Sociedad Española de Calidad Asistencial, la Societat Catalana de Qualitat Assistencial , la Societat Catalana de Gestió Sanitària, la Societat Catalana de Farmàcia Clínica i Radiòlegs de Catalunya.


Dirigit a:

Membres de la Xarxa MAPAC/MPC, de Comissions de Millora de la Pràctica Clínica i de comitès i comissions clíniques com poden ser de Qualitat i Seguretat del Pacient, Farmàcia i Infeccioses. També a professionals assistencials relacionats directa o indirectament amb la millora de la pràctica clínica.


Informació i inscripcions:

Personal intern CST: CSTAprèn

Personal extern CST: Cal emplenar el següent FORMULARI

Data límit d’inscripció: 10 dabril de 2024

Data límit presentació de treballs: 29 de març de 2024
Normes per l’enviament