Agenda

XXV Jornada de la Xarxa d’Unitats de Lípids i Arteriosclerosi – XULA

XXV Jornada de la Xarxa d’Unitats de Lípids i Arteriosclerosi – XULA

INFORMACIÓ DE L’ESDEVENIMENT

CATEGORIES

  • CST
  • Jornades i congressos

COMPARTEIX

AFEGIR AL CALENDARI


Objectius generals de la Jornada:

L’arteriosclerosi i el seu l’impacte clínic sobre les malalties cardiovasculars són l’eix central de la Jornada, que vetlla també per la relació entre els diferents nivells assistencials per oferir una millor atenció centrada en el pacient.

Es farà èmfasi en l’ictus, malaltia que actualment és la primera causa de mort en dones i de discapacitat. Però també en conèixer i abordar el que s’anomena risc residual en l’àmbit de les dislipèmies. De la mà de la psicologia volem dotar-vos d’eines per entendre millor la malaltia de l’obesitat. No hi faltarà la revisió de la bibliografia en arteriosclerosi del darrer any i els casos clínics. Tot plegat per estar al dia dels progressos en desenvolupament tecnològic i terapèutic que apunten a un futur de medicina cardiovascular cada cop més personalitzada.


Acreditació:

Aquesta activitat es troba en procés d’acreditació pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries -Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud-.

És imprescindible haver asistit al 100% de la jornada per rebre el certificat d’assistència acreditat.


La Xarxa d’Unitats de Lípids i Arteriosclerosi (XULA) convoca una beca 2023 en la modalitat de recerca Clínica-epidemiològica en Arteriosclerosi i tres premis per treballs o casos clínics també relacionats amb l’Arteriosclerosi i els seus factors de risc. Podeu lliurar les propostes tant per la beca com pels treballs
i casos clínics al correu: xulacat@gmail.com.
Es poden consultar les bases de les convocatòries clicant aquí:

Bases beca
Bases treballs i casos clínics


Informació i inscripcions:

S’ha de formalitzar la inscripció a través del següent formulari: FORMULARI