Araceli Griñó, del CST, guardonada amb el Premi a l’Excel·lència Professional pel Col·legi de Metges de Barcelona

  • 28/11/2023
  • CST

53 metges i metgesses i quatre equips assistencials van rebre els guardons en reconeixement a una trajectòria basada en el compromís, la integritat i l’excel·lència.

El dilluns 27 de novembre va tenir lloc a l’Auditori AXA de Barcelona l’acte de lliurament dels Premis a l’Excel·lència Professional que el Col·legi de Metges atorga anualment en reconeixement a trajectòries professionals basades en el compromís, l’honestedat, l’altruisme, la integritat i l’excel·lència. L’edició d’aquest 2023 ha premiat 53 metges i quatre equips assistencials de les comarques de Barcelona que han destacat per l’excel·lència i la qualitat en l’activitat professional.

Enguany Araceli Griñó, cap d’estudis d’Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària del Consorci Sanitari de Terrassa, metgessa del CAP Terrassa Est i presidenta de la Xarxa de Comissions de Docència de Catalunya, ha estat guardonada en la categoria d’Educació Mèdica.

Els Premis a l’Excel·lència Professionales donen des de 2004 i s’atorguen en els àmbits de la medicina hospitalària, l’atenció primària, la salut pública i mental, l’atenció sociosanitària, la recerca biomèdica, l’educació mèdica i les humanitats mèdiques. Al llarg de tots aquests anys, s’han premiat prop de 900 professionals i 45 equips.

Es premien també quatre equips assistencials multidisciplinaris que han destacat durant l’any per la seva tasca professional i treball en equip.

Etiquetes COMBCSTPremis