Cloenda de l’itinerari formatiu de comandaments CST

  • 09/03/2023
  • CST

El dimecres 8 de març es va celebrar la Cloenda del segon Itinerari Formatiu de Comandaments del Consorci Sanitari de Terrassa (CST), on els participants van defensar els seus projectes finals.

L’Itinerari Formatiu de Comandaments s’ha dissenyat per desenvolupar competències de lideratge i habilitats directives, tenint en compte el rol de motor de canvi que els comandaments que han seguit l’itinerari hauran d’assumir en els pròxims anys per tal d’operativitzar el Pla Estratègic del CST.

Els projectes presentats pels 20 alumnes van ser d’un gran nivell i encoratja a seguir amb la idea d’aquest itinerari formatiu, on s’evidencia l’ampli ventall de dispositius que té el CST com a OSI i posa en valor les tasques tant de les persones que treballen en àmbits assistencials com en no assistencials.

Al final de l’acte Jaume Boadas, director assistencial CST, va felicitar als comandaments per la qualitat dels seus projectes i va remarcar la importància del constant aprenentatge i desenvolupament tant personal com professional, apel·lant al seu lideratge en la gestió dels equips de les seves àrees de responsabilitat.