El CAR participa a la XVII Jornada de Medicina i Esport d’Alt Nivell del Comitè Olímpic Espanyol

Divendres 20 d’octubre va tenir lloc a la seu del Comitè Olímpic Espanyol la XVII Jornada de Medicina i Esport d’Alt Nivell, organitzada per la Comissió Científico-Mèdica del Comitè Olímpic Espanyol, en col·laboració amb el Consell Superior d’Esports.

Montse Bellver, Cap de la Unitat Assistencial de Medicina de l’Esport del CAR Sant Cugat-CST, va participar-hi amb la conferència Indicacions quirúrgiques i possibles complicacions de les lesions del tríceps sural.

La trobada estava dividida en set blocs, amb continguts diferenciats però units per un denominador comú: la salut de l’esportista. Així, algunes de les ponències exposades van tractar temes com les lesions del tendó, lesions del múscul tríceps sural, actualització en el maneig de les lesions LCA, return to play o el cor de l’esportista.

Amb aquest congrés el Comitè Olímpic Espanyol pretenia dotar als professionals de la medecina i l’esport d’un espai on compartir experiències, adquirir nous coneixements i debatre sobre les darreres novetats en medicina aplicada a l’esport d’alt rendiment.

Etiquetes CARCOECST