El Consorci Sanitari de Terrassa estrena nova web, més funcional i actualitzada

  • 15/03/2022
  • CST

L’objectiu de la nova web és millorar la navegació dels usuaris i la seva interacció amb un nou disseny en l’estructura de la informació

Terrassa, 15 de març de 2022. – El Consorci Sanitari de Terrassa estrena nova pàgina web (www.cst.cat) per millorar la navegació, la interacció amb els usuaris i la difusió dels continguts. La web s’ha redissenyat donant major protagonisme a la imatge des de la pàgina d’inici fins a l’interior de cada contingut.

El nou disseny, més modern i atractiu, s’adapta a tots els dispositius amb una navegació fàcil i intuïtiva que donarà resposta a les necessitats de tots els usuaris: pacients, professionals i ciutadania en general.

Des de la pàgina principal es pot accedir a la informació institucional, a la presentació dels 18 centres que formen el CST, a la descripció dels Serveis que s’ofereixen, a la informació pels usuaris i també als projectes de recerca i innovació. Destaca l’apartat de Docència on hi ha tota la informació necessària per estudiants i residents. Igualment, la secció de notícies i agenda s’ha actualitzat posant a l’abast dels usuaris de la web tota l’actualitat  i activitats previstes.

Finalment, es pot fer un seguiment de les xarxes socials del CST i de les seves publicacions en directe.