El Consorci Sanitari de Terrassa guanya dos premis TOP 20

Premi a la Gestió Hospitalària Global i premi a l’Àrea de la Dona

El Consorci Sanitari de Terrassa ha estat doblement guardonat en la XXIII edició dels premis IQVIA Hospitals TOP20 en la categoria de Gestió Hospitalària Global i en la d’Àrea de la Dona, en el marc dels premis del Programa Top20, organitzats per la consultora IQVIA, que s’han lliurat avui a Madrid.

El programa està basat en indicadors objectius de qualitat assistencial, de funcionament i d’eficiència econòmica obtinguts a partir de dades que es registren de forma habitual. Aquest any hi han participat 170 hospitals públics i privats de manera gratuïta, voluntària i anònima.

Amb més de vint anys d’història, TOP20 és el programa d’avaluació hospitalària degà a Europa. Al llargs dels anys, més de 250 hospitals espanyols han participat en aquest programa que celebra els patrons de bona pràctica i reconeix públicament als hospitals amb el millor balanç de resultats en base a dades objectives.

El Consorci Sanitari de Terrassa ha estat premiat en vàries ocasions i enguany Antònia Olivares, responsable de l’Oficina Jurídica del CST i Xavier Botella, responsable de Control de Gestió han assistit al lliurament dels guardons. Els dos premis evidencien el compromís de l’organització amb l’excel·lència i mostren l’alt nivell de tots els seus professionals.

Xavier Botella i Antònia Olivares recollint els guardons
Etiquetes Hospital Top 20

Altres notícies d’interès