El Consorci Sanitari de Terrassa ret homenatge als professionals jubilats l’any 2023

  • 21/02/2024
  • CST

El Consorci Sanitari de Terrassa ha celebrat aquest migdia a la sala d’actes Joan Costa Roma de l’Hospital Universitari de Terrassa l’acte d’homenatge als professionals que s’han jubilat en el decurs d’aquest 2023, que enguany han estat trenta-nou.

Des de la presidència del Consell de Govern del CST, August Sáenz ha agraït la seva dedicació professional a l’entitat,  desitjant que gaudeixin d’aquesta nova etapa que ara inicien. «Gràcies a vosaltres, i a tots els professionals de la casa, el Consorci progressa», ha reblat.

Ferran Garcia, director gerent del CST, ha manifestat que “després d’anys de dedicació  al món laboral, ara comença una època nova en què us heu de mantenir actius i omplir-la amb projectes i activitats”.

Joan Pons, en representació de CST x Sempre ha tancat l’acte d’homenatge als jubilats explicant que «les persones que ho desitgin poden formar part de l’Associació CST x Sempre d’antics treballadors del Consorci Sanitari de Terrassa, on s’ofereixen diferents avantatges als associats, com ara la participació en activitats científiques, lúdiques i culturals així com una targeta que els vincula a l’organització tot i estar jubilats.

Els professionals jubilats han rebut un obsequi per la seva trajectòria al CST i han compartit l’acte amb els companys dels seus serveis que els han acompanyat.