Ferran Garcia Cardona, nou director gerent del Consorci Sanitari de Terrassa

  • 14/02/2023
  • CST

El Consell de Govern del Consorci Sanitari de Terrassa ha acordat nomenar el Dr. Ferran Garcia Cardona com a nou director gerent de la institució, per unanimitat de les dues entitats que hi són representades, Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Terrassa, en la sessió celebrada el 13 de febrer.

Ferran Garcia és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Central de Barcelona, especialista en Medicina Familiar i Comunitària. D’entre la seva formació especialitzada té un màster en economia de la salut i gestió sanitària i un màster en direcció d’institucions sanitàries.

Bona part de la seva carrera professional com a gestor s’ha desenvolupat al Servei Català de la Salut. Entre d’altres càrrecs, del 2005 al 2007 fou director de Sector de l’Hospitalet-Baix Llobregat Centre, Fontsanta i el Prat. Posteriorment, va ser nomenat director de gestió de l’Institut Català d’Oncologia (ICO) càrrec que va ocupar fins el 2010. En aquesta data va ser nomenat director de l’ICO. El novembre de 2011 va passar a assumir la gerència del Consorci Sanitari de l’Anoia fins a dia d’avui.

Ferran Garcia Cardona, director gerent del Consorci Sanitari de Terrassa