Jornada directiva d’objectius 2023

  • 29/11/2022
  • CST

Dimarts 29 de novembre va tenir lloc a la sala d’actes Joan Costa Roma de l’Hospital de Terrassa la Jornada directiva d’objectius 2023.

La finalitat de la jornada era compartir el objectius per a l’any 2023 emmarcats dins el Pla Estratègic 2021-2024, creant un espai de debat i marcant un punt d’inici del nou any.

I com podem arribar als objectius? Incentivant el professionalisme i la participació, implicant a la ciutadania i els pacients en la seva autocura i en la millora dels serveis que proporciona, i sent una organització socialment responsable, que avança cap a la neutralitat mediambiental en el conjunt de les seves operacions, essent una organització transparent, ètica i sostenible econòmicament.

La benvinguda va ser a càrrec d’August Sáenz, president del Consorci Sanitari de Terrassa; Jaume Boadas, director assistencial i Xavier Verdaguer, director econòmic financer.

Tot seguit es van tractar els objectius assistencials, amb les intervencions de Cristina Roure, Jaume Boadas, Montse Ureña, Manel Ramírez de Arellano, Pablo Palma, Cati Méndez, Vicenç Vallès, Mireia Llonch, Antònia Villalba, Alfons Arizmendi, Joan Paloma, Núria Pagès, Joan González i Eli González.

També es va parlar sobre els objectius de docència, recerca i innovació, amb Miquel Aranda i Elena Medarde. Finalment es va parlar dels objectius econòmics, amb Xavier Verdaguer; els objectius en la gestió de persones, amb Miquel Poch i els objectius dels serveis generals, amb Josep Maria Marín.

Jaume Boadas i Xavier Verdaguer van tancar la jornada d’objectius 2023.