L’Escola de Salut de Rubí ja és una realitat

El 21 de setembre de 2022 va tenir lloc l’acte d’inauguració de l’Escola de Salut de Rubí, impulsada pel CAP Antón de Borja i el CAP Sant Genís, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí. 

A l’acte hi van assistir Marta Oliva Martín, regidora de Salut Pública de l’Ajuntament de Rubí; Montserrat Ureña, directora de l’àmbit d’Atenció Primària del CST; Cèlia García, subdirectora de l’Àmbit d’Atenció Primària, així com Silvia Falcón, directora del CAP Anton de Borja i David Mérida, director del CAP Sant Genís.

La formació de l’Escola de Salut neix per fer educació per a la salut i promocionar l’autocura, i està adreçada a usuaris de qualsevol edat. Els tres mòduls de deu sessions teòriques i pràctiques cadascun tractaran temes relacionats amb la salut física, psicològica i social. Les sessions tindran lloc al centre Rubí Forma, tots els dimecres de 15 a 17 h durant el curs escolar, de setembre a juny.

L’Escola de Salut de Rubí d’enguany ha estat un èxit de participació i ja hi ha llista d’espera per a properes edicions.

Altres notícies d’interès