L’Hospital Universitari de Terrassa ha rebut la visita tècnica de la XXIII edició del Mestratge en Direcció d’Institucions Sanitàries organitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

Els 35 alumnes van ser rebuts per Ferran Garcia, gerent del Consorci Sanitari de Terrassa – Hospital Universitari que els va fer la presentació de la institució.

A continuació es van fer dues xerrades, la primera sobre el projecte” PIMAC: model de competències d’infermeria” per part d’Antònia Villalba, directora d’Infermeria del CST i una segona xerrada sobre “Finestra Única” a càrrec de Núria Pagès, directora de Gestió de pacients i Atenció a la Ciutadania. Seguidament, i després d’una pausa relacional, es va reprendre la Jornada amb la presentació a càrrec d’Elisabet Gonzàlez, directora de Qualitat i Seguretat de Pacient sobre “Pla Estratègic CST: repte/realitat” i finalment la Rosa M. Borrallo, cap de servei de Medicina Interna va presentar la “Unitat d’Insuficiència Cardíaca”.

Tot seguit es va fer un recorregut per les instal·lacions del Pavelló Hospitalari Penitenciari i pel Servei de Radioteràpia.

La visita va cloure amb la presentació de la Comissió d’Humanització del CST a càrrec d’Antònia Villalba, i del visionat i posterior debat del vídeo “Humanització al Consorci Sanitari de Terrassa”.

Un any més la jornada ha estat molt ben valorada per part de tots els assistents.