L’Onada d’Agraïments de la colla dels Geganters i Grallers de Sant Celoni arriba al Consorci Sanitari de Terrassa

  • 03/10/2022
  • CST

L’Hospital de Terrassa ha rebut la visita del Gegantó Mau de la colla de Geganters i Grallers de Sant Celoni

La visita s’emmarca dins el projecte Onada d’Agraïments, que té per finalitat  donar les gràcies al personal sanitari i de suport per la seva implicació habitual i especialment, durant la pandèmia de la COVID-19.

L’acte ha comptat amb els parlaments de Jordi Deumal, president de la colla de Geganters i Grallers de Sant Celoni i d’Alfredo Garcia, gerent del CST. Els assistents a la trobada han pogut gaudir de la ballada del gegantó al so de la gralla.

Les visites als hospitals van començar el passat 16 de setembre i des de llavors han visitat una quarantena de centres, com l’Hospital de Sant Celoni, l’Althaia – Hospital Universitari Sant Joan de Déu de Manresa, el Pius Hospital de Valls, l’Hospital del Vendrell, el Consorci Sanitari Alt Penedès Garraf Sant Antoni Abat de Vilanova i la Geltrú, el Consorci Sanitari Alt Penedès Garraf Hospital Comarcal Alt Penedès de Vilafranca del Penedès i el Consorci Sanitari de l’Anoia Hospital Universitari d’Igualada, un dels que més van patir a l’inici de la pandèmia.

Avui, a més de la visita al nostre hospital, el Gegantó Mau anirà al Parc Taulí Hospital Universitari de Sabadell i a la Fundació Sanitària Mollet – Hospital de Mollet.